3 Yıllık Gamepass Alınır mı?

xboxsaso

Femtopat
Daha fazla  
3 yıllık 580 TL olayı varmış. 3 yıllık almayı düşünüyorum ama 3 yıl içerisinde oyunlardan sıkılır mıyım? Sizce kaç yıllık almalıyım? 1 yıllık 250 TL oluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıllık 580 TL olayı varmış. 3 yıllık almayı düşünüyorum ama 3 yıl içerisinde oyunlardan sıkılır mıyım? Sizce kaç yıllık almalıyım? 1 yıllık 250 TL oluyormuş.
O parayı Steam indirimlerin de harcayıp kalıcı olarak oyun almak daha mantıklı bana göre.

Çok mantıklı. Bence alınır, oyunlar yenileniyor zaten ara sıra.

Gamepass oldu sana indiepass. Çok kaliteli indieler var. Ama en son gelen AAA sanırım Doom Eternal. 3 yıl boyunca yeni oyun gelir ama siz 1 yıllık alın. Çok büyük ihtimal 6 ayda sıkılacaksınız sanırım. Bana öyle oldu. Ha bu arada bethesdanın yeni oyunları da eklenecekmiş. O yüzden düşünülebilir ama henüz eklenmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı