Rehber Xbox 3 Yıllık Gamepass nasıl alınır?

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Linkini bıraktığım videoda detaylı şekilde anlatılıyor arkadaşlar. Benim 3 yıllık zaten olduğu için ben deneyemedim, deneyen arkadaşlar oluyor mu diye yazarsa iyi olur. Bu şekilde alabilen olduğu için paylaşmak istedim. Önemli bir not ise bunun işe yaraması için aktif bir Gamepass üyeliğinizin olmaması gerekiyor.
Edit: Toplamda 1035 liraya denk geliyor arkadaşlar. 2026'ya kadar zamlanacağı kesin olduğu için çok çok iyi bir fiyat.

28 Ağustos 2024 güncellemesi: Yöntem maalesef artık işe yaramamaktadır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Linkini bıraktığım videoda detaylı şekilde anlatılıyor arkadaşlar. Benim 3 yıllık zaten olduğu için ben deneyemedim, deneyen arkadaşlar oluyor mu diye yazarsa iyi olur. Bu şekilde alabilen olduğu için paylaşmak istedim. Önemli bir not ise bunun işe yaraması için aktif bir Gamepass üyeliğinizin olmaması gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence fiyatı uygun. Ben hep aylık kullanıyordum, buna geçebilirim gayet güzel.

Linkini bıraktığım videoda detaylı şekilde anlatılıyor arkadaşlar. Benim 3 yıllık zaten olduğu için ben deneyemedim, deneyen arkadaşlar oluyor mu diye yazarsa iyi olur. Bu şekilde alabilen olduğu için paylaşmak istedim. Önemli bir not ise bunun işe yaraması için aktif bir Game Pass üyeliğinizin olmaması gerekiyor.
Edit: Toplamda 1035 liraya denk geliyor arkadaşlar. 2026'ya kadar zamlanacağı kesin olduğu için çok çok iyi bir fiyat.

İzledim ama konsol içinde alın diyor konsol için alırsak PC de çalışır mı ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı