Rehber Xbox 3 Yıllık Gamepass nasıl alınır?

İzledim ama konsol içinde alın diyor konsol için alırsak PC de çalışır mı ki?
Hocam konsol için, PC için alıyorsun ayrı ayrı sonrasında da en son Ultimate alarak ''tüy dikiyorsun'' ve aldığın tüm abonelikler Ultimate'e dönüşüyor yani hem konsol hem de PC için kullanabilirsin.

Linkini bıraktığım videoda detaylı şekilde anlatılıyor arkadaşlar. Benim 3 yıllık zaten olduğu için ben deneyemedim, deneyen arkadaşlar oluyor mu diye yazarsa iyi olur. Bu şekilde alabilen olduğu için paylaşmak istedim. Önemli bir not ise bunun işe yaraması için aktif bir Gamepass üyeliğinizin olmaması gerekiyor.
Edit: Toplamda 1035 liraya denk geliyor arkadaşlar. 2026'ya kadar zamlanacağı kesin olduğu için çok çok iyi bir fiyat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yöntemle 500 civarına almıştım

Bu yöntemle 500 civarına almıştım
Evet eskiden 12 aylık toplu şekilde alınabiliyordu artık 3 ay ve tek tek alınabiliyor 3 yıllık yapmak için. O yüzden daha pahalı oluyor.

Sosyaldeki yöntemde 1 yıllık Game Pass aldım şimdi bunu iade edersem sadece Xbox Game Pass Ultimate'in parasınımı geri alacağım yoksa Live Gold dahil mi? Ona göre iptal edip bu yöntemi alacağım.

1 yıllık yöntemle almıştım, şimdi onu iptal etmeden 3 yıllık alabilir miyiz?

Yahu Xbox bizi niye maymun ediyorsun, aç direkt 1 yıllık, 3 yıllık, 5 yıllık paketler uğraşmadan alalım.

Yanlış bilgi
2 yıllık alırsak ne kadar tutuyor?

Dostum artik en fazla 1 yillik alabiliyorsun onu da 3 aylik Live Gold Pass aliyorsun 4 defa 12 ay yapiyor (300TL) sonrasinda Live Gold Pass'i Ultimate yukseltme sayfasi var oradan Ultimate alip butun Pass'i 13 aylik Ultimate oluyor(her 3 aylik Gold Pass alınca tekrarlanan odemeyi kapat ayarlara girip)

Dostum artik en fazla 1 yillik alabiliyorsun onu da 3 aylik Live Gold Pass aliyorsun 4 defa 12 ay yapiyor (300TL) sonrasinda Live Gold Pass'i Ultimate yukseltme sayfasi var oradan Ultimate alip butun Pass'i 13 aylik Ultimate oluyor(her 3 aylik Gold Pass alınca tekrarlanan odemeyi kapat ayarlara girip)
3 yıllığı fixlediler mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı