İnceleme 3 Yıllık TurboX Deneyimi

Hocam alınmaz dediniz içimi yaktınız. Bu parçaları almak için bütün yaz uğraştım ben.

Hocam alınmaz dediniz içimi yaktınız. Bu parçaları almak için bütün yaz uğraştım ben.
Geçmiş olsun öncelikle..Her parça ihtiyaç,beklenti ve kullanım amacına göre alınabilir fakat burda verdiğimiz para çok önemli.Örnek olarak benim için kasanın görüntüsü iyi ışıklı mışıklı olsun lol-cs açsın yeter diyede bu Turbox gibi markaların sistemleri alınmaz,nedenmi alınmaz ilk nesil i3-i5 işlemci,hayatımda ilk kez duyduğum anakartlar ve gt710 gibi rezil kartları konbin yapıp arayada bir monitör ve klavye ile 10k ya satıyorlar yazık cidden.Lütfen bir dahakine daha dikkatli olun,yardım gerekiyorsa sık sık forumu kullanın burdaki çoğu kullanıcı böyle birşeyler öğrendi bende o şekilde araştırarak öğreniyorum hala.

Bu tarz videolar izleyerek kendince birşeyler yapabilirsin,ben ilk sistemimi 2021 de 200tl ye toplamıştım illa çok para vermeye gerek yok bir yerden başlayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki almamıştır?

Bir de alanlar diyor ki abi GTA 5 1080p 60 FPS bu sistem 2K normalde msaa 2x 35-40 arası alıyor.

Son düzenleme:
Hocam idare eder bir şekilde 1000 TL ye FX işlemci HD5750 ekran kartı aldım. Sizlerde haklısınız fakat üzerime gelmeyin dolandirildim zaten.

Belki almamıştır?

Bir de alanlar diyor ki abi GTA 5 1080p 60 FPS bu sistem 2K normalde msaa 2x 35-40 arası alıyor.
GT710 en düşük ayarda 30 FPS verir GTA 5

Bütçeni yazıp konu açacaksın ikinci el bulacağız.
Haklısınız hocam. Çokca kez konu açtım zaten. Fakat konulardaki ne pek uymadan kafama eseni yaptım.

Belki almamıştır?

TurboX almadım hocam korkmanıza gerek yok.

Hocam zaten üzerinize gelmiyorum bilgili olun diye yazdım,bu arada turbox almadıysanız sevindim.Piyasayı takip ederseniz daha uyguna alırsınız istediğiniz parçaları,iyi günler.

Siz yine 3 yıl iyi dayanmışsınız. Ben bir kaç ayda hemen değiştirdim bilgisayarı.

i7 16 GB RAM 4 GB ekran kartı diye aldığım ışıklı mışıklı sistemde i7 860 ve GT730 GDDR3 versiyonu görünce ben.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…