İnceleme 3 Yıllık TurboX Deneyimi

Bilgisayarınızı 3 yıldır temizlemediğiniz için ısınma-kasma problemleri olmuş olabilir mi?

Çok hızlı ve anlamsız şekilde anlatmışsınız ben bunun inceleme olduğunu pek düşünmüyorum.
Hocam TurboX nasıl anlatılır bilmiyorum pek de anlatılacak bir yanı yok diyebiliriz.

Kurtulduğunuza sevindim
Bende çok sevindim hocam.

Siz yine 3 yıl iyi dayanmışsınız. Ben bir kaç ayda hemen değiştirdim bilgisayarı.
Birbirimizi bırakamadık maalesef çok sevdi beni arkadaş.

Böyle markaları bilgisi çok olmayan RGB görünce ooooo 1000+ FPS diye düşünen çocukların aldığı kasalarda olan marka değil mi?

Böyle markaları bilgisi çok olmayan RGB görünce ooooo 1000+ FPS diye düşünen çocukların aldığı kasalarda olan marka değil mi?
Evet. O zamanlar Forza Horizon 4 de verdiği performanslara bakıyordum bilgisayarların. GT 730 lu olanını alıcaktık 1050 Tİ daha iyi performans veriyor diye onu aldık. Tabii kafa APU almaya basmıyordu maalesef.

Bilgisayarınızı 3 yıldır temizlemediğiniz için ısınma-kasma problemleri olmuş olabilir mi?
Temizliğini ara sıra yapıyordum ama düzenli yapmıyordum onunda etkisi olmuştur mutlaka.

Alınmıyacak 2 marka İzoly ve TurboX tur fiyatlarının ucuz olma sebebi aşırı kalitesiz parça kullanımı ve kötü performans kaynaklı olmasındandır keşke Turbox alma gibi bir hataya düşmeseydiniz

3 yıl bozulmadan çalışmış. İyi kötü hizmet etmiş, elinden geleni yapmış. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…