30.000-35.000 TL 2K sistem önerisi

Hocam bence elden çıkarıp o paranın üzerine ekleyerek yeni bir sistem almak daha iyi olur kasanın tekrar ayağa kaldıracağım diye hem zamandan olursunuz hem tam istediğiniz sistem ortaya çıkmayabilir. Bence her şeyi sil baştan yapar gibi bunu iyi bir fiyattan satın ve gerçekten hevesinizin olduğu bir sistemi alın. Mavi ekran sorununu çözmeden satmaya çalışmayın sakın :D. SSD ve RAM'i sırasıyla çıkararak test edin (yerine başka bir bileşen takın) %99 bu iki bileşenden biri bu sonuca sebep oluyordur ondan sonra o parçayı değiştirerek iyi bir fiyata satabilirsiniz.
Hocam sorunu ben çözemedim açıkçası bir sürü kişi baktı onlar da çözemedi. PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Hocam sorunu ben çözemedim açıkçası bir sürü kişi baktı onlar da çözemedi. PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Olabilir hocam dediğim gibi bu sorunu çözebilirseniz çözüp satın illlaki çözersiniz uğraşmaya değer. Ucuza kaliteli bir PSU alıp değiştirebilirsiniz ama önce sorunun kaynağını öğrenmeniz lazım siz uğraşmak istemiyorsunuz ama buna biraz uğraşmanız gerekli ki yeni sisteminize tam olarak para harcayabilin.

Olabilir hocam dediğim gibi bu sorunu çözebilirseniz çözüp satın illlaki çözersiniz uğraşmaya değer. Ucuza kaliteli bir PSU alıp değiştirebilirsiniz ama önce sorunun kaynağını öğrenmeniz lazım siz uğraşmak istemiyorsunuz ama buna biraz uğraşmanız gerekli ki yeni sisteminize tam olarak para harcayabilin.
Hocam ben üstteki parçaları 10 bine şu an verebiliyorum birisine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı