30.000-35.000 TL sistem toplama

Bütçe
30000

aksbrk

Decapat
Yer
İstanbul
Herkese merhaba,

30-35.000 TL civarında ekran da dahil ortalama - ortalama üstü bir sistem kurmak istiyorum. Toplayacağım sisteme aşağı yukarı karar verdim ancak önerilere ve görüşlere açığım çünkü gereksiz bir harcama yapmak istemediğim gibi, fiyatı aşağılara çekebilirsem oldukça memnun olurum. Benim için mühim olan tek şey kalite, bu kadar para ödeyip de sırf 3-5 bin lira daha uyguna gelsin diye zar atmak istemiyorum. Aşağıda kafamdaki sistemi belirtiyorum ve değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Kasa : Lian Li Lancool 215 W
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
Soğutucu : Corsair H100 RGB
Anakart : Asus TUF Gaming B550 Pro
Ram : Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 Mhz CL16
M2 : 500 GB Samsung 980 PRO PCIe 4.0
SSD : 250 GB Samsung Sata 870 Evo (Elimde var)
PSU : Seasonic Focus GX 750W 80+Gold Tam Modüler
Monitör : Asus TUF Gaming VG27AQZ 27'' WQHD
Ekran Kartı : RTX 3060 Ti (Ekran kartında Galax, Inno3d, Palit, Pny, Zotac gibi bilmediğim çok marka ve model var. Bildiğim markalarda da soğutmaların nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok GIGABYTE windforce, eagle; MSI ventus; ASUS dual gibi... Hangileri kaliteli ve fiyat olarak uygundur bilemiyorum. Ayrıca bazı 3070 modelleri 3060 Ti modellerine oldukça yakın fiyatlanıyor, sistemin başka parçalarından kısıp Palit gaming pro rtx 3070 gibi bir kart alsam daha mı mantıklı olur?)

Fiyatına göre kötü bir sistem toplamışsınız. Sitenin stokta olmayan seçemenizi istediği parçaları seçip bu sistemi alın. Toplam monitörle beraber 35k tutuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı