@Vorplody Hocam kasa olarak H500M benim de aklımda idi. Sence 3200MHz, 3600MHz farkını hisseder miyim herhangi bir uygulama ya da oyunda? Eğer fark edeceğimi düşünüyorsanız Corsair dominator Platinum 3600MHz CL18 modeline ne dersiniz? Zira önerdiğiniz model 8gbx2 şeklinde bulunuyor sadece ve 32 GB yapmak için 4 slotu da doldurmak taraftarı değilim pek.
Bir sorum ise Corsair RM1000X ile Seasonic 1000W Prime arasında Seasonic tercih edilir mi? Daha iyi bir güç kaynağı mıdır?
@24099 Arkadaşlar bir de bir parça önerirken neden önerdiğini söylerseniz sevinirim. Örneğin Corsair + ASUS uyumundan bahsetmiş arkadaş. Kime göre neye göre uyum. Bildiğim kadarı ile 2080 Ti modellerinde en yüksek çekirdek hızına sahip olan ve 1-2 FPS bile olsa en yüksek FPS alan kart MSI Gaming Trio X. Ama ASUS önermişsiniz. Neye göre? Rastgele sevdiğiniz parçaları değil de performans anlamında artısı olduğunu bildiğiniz parçaları önerirseniz ve bunu belirtirseniz sevinirim.
@go ask alice Teşekkür ederim önerin için ancak sistem genel olarak oyun amaçlı olduğu için ve testleri incelediğimde küçücük farklar dahi olsa Intel Core i9 9900KS işlemciyi bir adım önde gördüğüm için işlemcide Intel'i tercih ediyorum. AMD'nin daha güncel ve çoklu çekirdek performansının daha iyi olduğunu biliyorum ancak oyunlarda hala çok çekirdek kullanılmadığı için, pek bir etkisi olmuyor. Render gibi işlemlerle çok işim olmayacak. RAM ve işlemci soğutucu olarak neden bu modelleri belirttiğinizi de söylerseniz sevinirim. Performans veya stabiliteye bir etkisi mi var yoksa sadece sizin sevdiğiniz ürünler mi?