https://www.itopya.com/thunder-4060...orce-oc-16gb-16gb-ddr5-500_h27203#kategori_20 Hocam bu var.Merhaba hocalarım,
30 - 35 bin TL civarlarında sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
Ekleme/Çıkarma için sistem de neler önerirsiniz? Örneğin ; X RAM 'i X RAM ile değiştirebilirsin vb.
Hocam SSD yi 1 TB yap. Sağ 3. altta kingston vardı 1k farkla ekleyebiliyordun. Birde 7500F yaaprsanız daha iyi olur.Ekleme/Çıkarma için sistem de neler önerirsiniz? Örneğin ; X RAM 'i X RAM ile değiştirebilirsin vb.
Ek : İşlemci sizce düşük değil mi?
Yok hocam Monitör dahil değil. Sadece hazır sistem olarak bakıyorum. ChatGPT 'e sordum ;Monitör dahil mi?
![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Yok hocam Monitör dahil değil. Sadece hazır sistem olarak bakıyorum. ChatGPT'e sordum;
GeForce RTX 4060 Ti OC
İşlemci için de aşağıdakileri öneriyor
- Intel Core i5-13400 veya i5-13600K:
- Bu işlemciler, oyun performansı için oldukça güçlüdür. Çoklu çekirdek performansı ve oyunlar için optimize edilmiş yapısıyla iyi bir denge sunar.
- AMD Ryzen 5 7600:
- Ryzen 7000 serisinden bu işlemci, yüksek saat hızları ve çok çekirdekli performansıyla dikkat çeker. Oyunlar ve çoklu görevler için mükemmel bir seçimdir.
- Intel Core i7-12700F veya i7-13700K:
- Daha fazla bütçen varsa, bu işlemciler daha fazla çekirdek ve daha yüksek performans sunar. Özellikle oyun dışında içerik üretimi veya diğer yoğun görevler için faydalıdır.
Ekleme/Çıkarma için sistem de neler önerirsiniz?13-14. nesil Intel işlemciler sorunlu. Attığım sistemi tercih edebilirsiniz 4070 dengi bir kart var içinde.
Ekleme/Çıkarma için sistem de neler önerirsiniz?
Pardon şimdi gördümBütçe varsa. Thermalright Peerless Assassin soğutucu eklenebilir. 1TB SSD eklenebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.