30.000 TL 2K sistem önerisi

AngelEyess4

Decapat
Daha fazla  
2K kullanıyorum. Sistemin ana odağı oyun değil, oyun da oynuyorum fakat çoğu AAA oyunlar değil. Temel amaç Blender, Cinema 4D gibi 3D programlarda render almak. Bunun yanında Witcher 3, GTA V işin tuzu biberi. Biliyorum 3A oyunlar fakat grafikten feda edebilirim çok koymaz.

RTX 4060 Ti düşünüyorum fakat 8 GB VRAM mi yoksa 31-32 bin TL seviyelerine çıkıp 16 GB VRAM mi alsam bilmiyorum. Anlayan arkadaşların geleceğe yönelik yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4060ti 8 gb veya 16 gb modeli 2K konusunda uzun ömürlü bir sistem alamazsınız. O fiyata RX 7700XT sistemler 2K için iş görür ama sizin çalışma amaçlarınızdan dolayı o da size gelmez. Bütçenizi arttırıp en azından 4070'li bir sistem almanızı öneririm.

4060ti 8 gb veya 16 gb modeli 2K konusunda uzun ömürlü bir sistem alamazsınız. O fiyata RX 7700XT sistemler 2K için iş görür ama sizin çalışma amaçlarınızdan dolayı o da size gelmez. Bütçenizi arttırıp en azından 4070'li bir sistem almanızı öneririm.
Evet RX sistemlere bakmıyorum maalesef. 4060ti ile 4070 arasında gözle görülür ciddi bir fark var mı?

Baktım da 4070li bir sistem ve onu besleyecek bir işlemci için sağlıklı bir sistem uğruna en az 6-7k koymam gerekiyor, bu kadar artamam sanıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı