telefonhesap362
Femtopat
Blender, OBS, FNAF: Sb, Valorant ve CS2 gibi oyunlar/programlar kullanacağım. AMD ekran kartları kötü diye biliyorum o yüzden NVIDIA olsa daha iyi olur.
Blender, OBS, FNAF: Sb, Valorant ve CS2 gibi oyunlar/programlar kullanacağım. AMD ekran kartları kötü diye biliyorum o yüzden NVIDIA olsa daha iyi olur.
Bunun yerine 7800xt alabilir kas gücü olarak da bellek olarak da üstün.![]()
CARNAGE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X E 12G OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bütçe çıkarsa iyi.
7800xt'ye ddr5 sistem toplasana hocam. Bekliyorum.Amd kötü değil aksine daha fp
Bunun yerine 7800xt alabilir kas gücü olarak da bellek olarak da üstün.
Blender filan kullanacakmış. 4070 bana göre daha iyi olur. Hem zaten bu fiyata daha iyi sistem bulursan bize de göster.Amd kötü değil aksine daha fp
Bunun yerine 7800xt alabilir kas gücü olarak da bellek olarak da üstün.
4070 den daha ucuz (sistem değil kart olarak)7800xt'ye ddr5 sistem toplasana hocam. Bekliyorum.
Kart aramıyor. Sistem arıyor kardeşim benim. DDR5 ve 7800XT sistem toplamanı bekliyoruz.4070 den daha ucuz (sistem değil kart olarak)
Aa ben bunu görmemişim pardon 4070 daha iyi olur haklısınız.Blender filan kullanacakmış. 4070 bana göre daha iyi olur. Hem zaten bu fiyata daha iyi sistem bulursan bize de göster.
4070'den daha ucuz (sistem değil kart olarak)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.