Gogi
Centipat
Daha fazla
Selam sistem aldim yanina her aksesuarın F/P olmasina dikkat ederek sipariş verdim. Bu işleri bilmedigimden 1 haftadir izlemedigim kasa aksesuar videosu okumadigim forum ürün yorumu kalmadi. Son hali aşağıdadır. Bütçem gerçekten çok kısıtliydi yorum yaparken F/P dikkat edelm. Bir Control edebilir misiniz değerli yorumlarınızi bekliyorum.
Monıtör bütçe 4 k civarı.
www.teknosa.com
Kasa bütçe 25 k aşası.
Klavye bütçe 1K.
Mouse bütçe 1K.
www.akakce.com
Kulaklik bütçe 1 k
www.akakce.com
Horting

HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü Fiyatı ve Özellikleri
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!

Kasa bütçe 25 k aşası.
Klavye bütçe 1K.
Mouse bütçe 1K.

Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 740,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kulaklik bütçe 1 k

Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Horting
Selam sistem aldim yanina her aksesuarın F/P olmasina dikkat ederek sipariş verdim. Bu işleri bilmedigimden 1 haftadir izlemedigim kasa aksesuar videosu okumadigim forum ürün yorumu kalmadi. Son hali aşağıdadır. Bütçem gerçekten çok kısıtliydi yorum yaparken F/P dikkat edelm. Bir Control edebilir misiniz değerli yorumlarınızi bekliyorum.
![]()
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü Fiyatı ve Özellikleri
HP Omen 25I 22J05E9 FHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Kasa bütçe 25 k aşası.
Klavye bütçe 1K.
Mouse bütçe 1K.
![]()
Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 740,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklik bütçe 1 k
![]()
Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son düzenleme: