30.000 TL hazir sistem onerisi

Hocam birkac özelleştirme ile fiyat 40 bini buldu ama içime sinen bir sistem oldu teşekkür ederim, son olarak böyle oldu sistem:

-AMD Ryzen 5 7500F.
-MSI Pro B650M.
-Corsair 32 GB(2x16) Vengeance.
-Radeon RX 7900 GRE.
-Kingston 1TB nv2.

Güzel olmuş. Tavsiyem RAM'i 32 yapmaya vereceğiniz paraya hava soğutucu almanız. Stok fanla soğuyacak bir işlemci değil bu sıcaklarda sıkıntı yaşarsınız.

Güzel olmuş. Tavsiyem RAM'i 32 yapmaya vereceğiniz paraya hava soğutucu almanız. Stok fanla soğuyacak bir işlemci değil bu sıcaklarda sıkıntı yaşarsınız.

Hocam bilgisayarı uzun vadede kullacanacağım için RAM'i 32 yaptım. Bütçeyi zaten hayli aştığım için hava soğutucu almayı düşünmüyorum zaten seçeneklerde sadece sıvı soğutucular var.

Hocam bilgisayarı uzun vadede kullacanacağım için RAM'i 32 yaptım. Bütçeyi zaten hayli aştığım için hava soğutucu almayı düşünmüyorum zaten seçeneklerde sadece sıvı soğutucular var.
Ayrı olarak 400 liralıkta olsa alın. Çok sıkıntı yaşarsınız.

Tavsiyelerinizin her biri için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım. Büyük ihtimalde özelleştirmelerden bir tanesini alırım.

Hocam islemciyi 7600X yapsam sogutucuya gerek kalir mi cunku 7500F'in darbogaz yapmasindan korkuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı