Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana anakart seçiminiz gayet iyi olmuş fiyatı da iyi denk gelmiş
PSU pek indirime girmez diye biliyorum ama emin olabilirsiniz kaliteli bir PSU yani bütçenize bağlı olarak sıvı soğutma ben şahsen kendim toplayacak olsam kesinlikle NZXT tercih ederdim 360mm birçok videosu var çok başarılı bir soğutucu
RAM'ler cuma indirimlerine giriyor arada takio ediyorum bende pek sık değil sanırım ama
Ekran kartı olarak 3070'ler girer indirime veyahut 3080 Ti'lar cuma indirimine biraz yüksek 3080 Ti fiyatları bu sisteme aslında 3070 Ti yakışmaz ama bütçenizi zorlamak istemiyorsanız genelde indirimde 3070 Ti denk geliyor 3070 Ti alabilirsiniz ama v RAM farkından özellikle ve NVIDIA ile kullanılan bazı 3D render gibi programlar var 3070 Ti ile 3080 arasında en az %20 fark olacaktır o tarz işlerde bütçeniz yeterse 3080 Ti da bu fark yaklaşık %35'e çıkıyor ben aslında işlemcinin hiç darboğaz olmadan kullanılabilmesi için 3080 önerdim 3070 bazı kısımlarda düşük darboğaz yapabilir sistemi toplayınca bir resim bekliyorum zahmet olmazsa