30.000 TL'ye hazır sistem önerisi

MessiGoat07

Picopat
Daha fazla  
Merhaba forumda daha önce de konu açtım fakat almak şimdiye nasip oldu. Yazılım okuyorum ki zaten hafif programlar Python olsun vesaire ayrıca oyun oynuyorum. Fazlaca belirttiğim bütçede hazır sistem ve en fazla 4.000 TL olacak şekilde bir oyuncu monitörü önerirseniz sevinirim.

Hocam, ben de RTX 5060'ı seçerdim ama burada tercih tamamen alan kişinin kararına bağlı. Bu durumda, karşılaştırma yapmaktan ziyade konuyu açan kişinin fikirlerine göre değerlendirme yapmak daha doğru olur. Örneğin, 5060 kare üretimi ve ray tracing gibi konularda bir üstünlüğe sahip. AMD, bu konuda henüz o seviyede değil ve 5060'ın gerisinde kalıyor. Ancak, kişinin kullanacağı teknolojilere de bakması lazım. Blender gibi uygulamalar kullanılacaksa yine 5060 tercih edilmeli ya da Adobe tarafında çalışılacaksa buna göre karar verilmeli. Burada bir karşılaştırmanın çok anlamı yok.
Pardon hocam.Haklısınız uzatmaya gerek yok fakat şahsen alan kişinin rx 9060 yerine rtx 5060 kullanması daha iyi olurdu bana sorarsanız.Kolay gelsni

Diğer teknolojiler kullanılmamış 😠:D

Saf güç için diyorum gerçi ben bayağı saçmalamışım FSR 4 ile DLSS 4'ün fark edilebilir fazla bir farkı yok ve FSR4 daha fazla FPS veriyor, RT için değer mi bilmem en fazla render yaparsa işine yarar RTX 5060 onum dışında 3K daha verip 16 GB VRAM'lı daha fazla FPS'li kart almak daha mantıklı

VRAM miktarı tek başına “daha iyi GPU” kriteri olamaz; GPU’nun mimarisi, çekirdek sayısı, saat hızları ve yazılım tabanlı optimizasyonları daha önemli bence sen ne diyorsun ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı