30.000 TL'ye kadar katlanabilir bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
30.000

Selim Emre

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
237
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese, bu sene üniversiteye başlayacağım için hem üzerine ders notları alabileceğim (kalem destekli) hem de video/fotoğraf işleyebileceğim yüksek performanslı dokunmatik bir bilgisayar arayışındayım. Multitasking yaparak birçok uygulamayı derslerde beraber kullanmam gerekebilir. 6 sene boyunca performans kaybı yaşamak istemediğim için Intel i7 ya da AMD Ryzen 7 işlemcili bilgisayar arıyorum. Oyun için ayrı bilgisayarım olsa da fotoğraf işlerken beni yarı yolda bırakmayacak bir ekran kartı olmasını istiyorum. Gün içinde sürekli yanımda taşıyacağımdan çok ağır olmaması ve pil ömrünün iyi olması gerekiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyor ve iyi günler diliyorum. Bütçem 30.000 TL'dir. Çok iyi öneriler olması durumunda birkaç bin daha üstüne çıkabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPad Pro da düşünebilirsiniz. Biraz araştırın ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa klavyesiyle gayet kullanışlı bir tablet PC oluyor.
 
M1 Macbook Air ve iPad alınabilir bu bütçeye.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aynı zamanda yurt dışındaki fiyatlara da baktım, oradan getirmem daha mantıklı duruyor. Asus Zenbook Duo ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Kullanan ve değerlendirmede bulunabilecek olan var mı?
 
Sizin bahsettikleriniz tabii ki de daha iyi modeller, bundan sonrası tercih meselesine kalıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı