30.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
18000-30000
Kesinlikle kar amacım yok. zaten bilgisayarı 36.000 TL'ye aldım. Gençergaming'den aldım. Eki Görüntüle 1928267
Eğer benden alırsanız çok yardımcı olursunuz. Okul masraflarım çok çıktı.

0 gibi benim ki zaten hocam. 2 hafta kullandım şuan ölü gibi yatıyor pc.
Hocam öyledir fakat dediğim gibi 4060 Ti 16 GB altına inmek istiyorum. Max 30 bin bütçem var ve bu benim 1 maaşım ediyor. Benzer performansta olmasa da genel olarak oyunlarda iyi performans gösteren kartların karşılaştırmasını yapabilen ve bu sayede fiyat düşürmek için bilen kişilerden yardım almak için konu açtım.

Tek tek gereksiz be kanka bence. düşük bütçe de tek tek işe yarıyor. yoksa hazır sistem daha mantıklı.
Aynen hazır sistem istiyorum çünkü bozulması durumunda doğrudan servise göndermek istiyorum. Hangi parça bozuldu onu anlayamam.

Hocam öyledir fakat dediğim gibi 4060 Ti 16 GB altına inmek istiyorum. Max 30 bin bütçem var ve bu benim 1 maaşım ediyor. Benzer performansta olmasa da genel olarak oyunlarda iyi performans gösteren kartların karşılaştırmasını yapabilen ve bu sayede fiyat düşürmek için bilen kişilerden yardım almak için konu açtım.

Aynen hazır sistem istiyorum çünkü bozulması durumunda doğrudan servise göndermek istiyorum. Hangi parça bozuldu onu anlayamam.
Hocam 4060 Tİ 16 gb denilen çöp kart ile rx 6800 karşılaştırmalarını izlerseniz anlarsınız.

4070 Tİ alırsanız eğer 30 binden geriye çok bir şey kalmıyor. ve oyun için istiyorsanız AMD basit yani.

Eğer ki tek tek toplayabilirsiniz 4070 toplayabiliriz.

Hocam yardımınız ve ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Benim amacım fiyat düşürmek :) 30 Max sınır. Bana kardeşimin genel olarak birçok oyunu rahatlıkla sorun yaşamadan ve 4-5 yıl oynayabileceği bir sistem lazım. Fiyatı 30 binden ne kadar düşük olursa o kadar iyi olacak.

Hocam yardımınız ve ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Benim amacım fiyat düşürmek :) 30 Max sınır. Bana kardeşimin genel olarak birçok oyunu rahatlıkla sorun yaşamadan ve 4-5 yıl oynayabileceği bir sistem lazım. Fiyatı 30 binden ne kadar düşük olursa o kadar iyi olacak.

Ben sistemi tam 30'a satıyorum. Bu sistem sizi 10 yıl bile götürür FSR 3.0 ile :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı