30.000 TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Hocam sakın Thin almak gibi bir hata yapmayın.
Bu attığında 13. nesil i7 ve 4050 var, 4060 olanlar 32K civarından başlıyor ancak Victus 15 serisi o da kötü bir seri.

Bir de bunu alırsan RAM'i 16 yapmayı unutma.

Attığınız lenovoyuda ben alamam zaten mağdur ettiler beni bi anakarta tamir için 38 bin fiyat biçtiler batarya değişimi adaptör değişimi hariç

Hocam sakın Thin almak gibi bir hata yapmayın.
Bu attığında 13. nesil i7 ve 4050 var, 4060 olanlar 32K civarından başlıyor ancak Victus 15 serisi o da kötü bir seri.
Soğutması sorunlu bir model.

bence Acer problemsiz marka eskidende bizim acer marka bilgisayarımız oldu bir sorun yaşatmamıştı ancak şimdikileri tam söyleyemem

Bence Acer problemsiz marka eskidende bizim Acer marka bilgisayarımız oldu bir sorun yaşatmamıştı ancak şimdikileri tam söyleyemem

ACER Nitro V15 ANV15-51-57XV i5-13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD NH.QNBEY.004 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Acer'in bu modeli iyi mi 16 GB 512 SSD RTX 4050

Hpyide kimse önermedi ama donanım wireles sorunu varmış bilemedim hangisi iyi ya lenovo olmasın da

bence Acer problemsiz marka eskidende bizim acer marka bilgisayarımız oldu bir sorun yaşatmamıştı ancak şimdikileri tam söyleyemem
Bir yerde okumuştum Acer'in çoğu oyuncu laptoplarında soğutma problemi varmış. Bence HP Victus şuan en iyi oyuncu laptopu. Hem fiyatı olsun hem kalitesi olsun. Şu dönemde oyuncu laptopu olarak HP Victus alınır.

Bir yerde okumuştum Acer'in çoğu oyuncu laptoplarında soğutma problemi varmış. Bence HP Victus şuan en iyi oyuncu laptopu. Hem fiyatı olsun hem kalitesi olsun. Şu dönemde oyuncu laptopu olarak HP Victus alınır.
Acerede hava problemi var diyolar ekrana vuruyolarmıs excalibur ve monster da önerme diler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı