30.000 TL'ye S24 FE vs Xbox series satıp S25 almak

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 30 bin birikmişim var S24 FE ya da S25 FE alabilirim. Elimde de geçen yıldan kalma bir Xbox Series S bulunuyor 5 ay önce PC aldıktan sonra toplasan maksimum 3 kere konsolu açmışımdır. Sizce S24 FE ya da S25 FE mi alınmalı yoksa Series S satılıp S25 mi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O konuda sıkıntı yok hocam ikisinden birisini alırım benim asıl merak ettiğim şey konsol satıp S25'e geçilmeli mi olduğu.

S24/25 FE işinizi görecekse(ki gayet iyi cihazlar tabii ki S25 kıyasla çok geride kalırlar ama çoğu kullanıcının işini görürler) satıp o parayı başka şekilde değerlendirebilirsiniz. İlla telefon ile değerlendirmek isterseniz zaten kullanmıyormuşsunuz, ileride de kullanma planınız yoksa satın S25 geçin. Köşede bekletmek mantıklı olmaz.

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 30 bin birikmişim var S24 FE ya da S25 FE alabilirim. Elimde de geçen yıldan kalma bir Xbox Series S bulunuyor 5 ay önce PC aldıktan sonra toplasan maksimum 3 kere konsolu açmışımdır. Sizce S24 FE ya da S25 FE mi alınmalı yoksa Series S satılıp S25 mi alınmalı?

Selam hocam, öncelikle elbette S25, S24 FE'ye göre çok daha tercih edilmesi mantıklı bir telefon ve benim gözümde daha fiyat performans konumunda. İşlemci, ekran, kamera gibi önemli yerlerde çok daha üstün. Zaten PC toplamışsınız, hâliyle Xbox Series S'in gerek güç olarak gerekse özel oyunu olmadığından PC'ye herhangi bir üstünlüğü bulunmuyordu yani sen de zaten kullanmıyormuşsun o sebepten satman taraftarıyım.
Tek bir sebepten tutmak istersen diye söyleyeceğim o da şu: GTA 6 oynamak istiyorsan PC'ye gelmesine daha uzun süre var. En azından Series S onu çıktığı gibi oynatabilecek. Yani PC'ye göre üstün olacağı nokta bir tek bu. GTA 6 önemli değilse anlamı yok zaten. Tabii Series S onu nasıl grafiklerle açacak hâlen bana ütopik geliyor. Yerinde olsam bugün için herhâl yukarıda Series S'i de satıp S25 çekerdim. GTA 6 şartsa bile 1 yıl sonra tekrar PS5, Series X parası biriktirmeye zamanın olacak zaten. Tabii biriktirmek istersen hocam. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı