Powered By Asus AMD Ryzen 5 7500F 12 GB RX7700XT 16GB DDR5 512GB SSD FreeDos Hazır Sistem
Powered By Asus AMD Ryzen 5 7500F 12 GB RX7700XT 16GB DDR5 512GB SSD FreeDos Hazır Sistem özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Hocam İtopya'da sizin bütçenize göre sistemler var, isterseniz oraya bakabilirsiniz öneririm.
NOVA-DUAL7700XT / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
NOVA-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7700 XT ekran kartı ve INTEL i5-12400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Çıkarsa bunu alın.
Hocam geç cevap verdiğim için kusura bakmayın hangi sistem iyidir pek bilmiyorum soğutma olsun ya da güç olsun anlamıyorum pek sadece yükseltmeye açık bir sistem olursa çok iyi olur performans daha çok önemli benim için high Ultra ayarlarda oynamakla mediumda oynamak fark etmiyor bana eğer 25-30 bandında bu tarz bir sistem önerebilirseniz çok iyi olur.
Hocam teşekkürler cevabınız için ama Intel taraftarıyım biraz ancak çok da problem değil bu sistem yükseltme için uygun mudur?
İntel olanı alırsanız yükseltme yapsanız anca amd olan sistemle eşdeğer bir yükseltme olur performansı ona yaklaşır yani diğerini daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bir süre stok fanla kullanırsınız bütçeniz olunca şöyle bir soğutucu alıp takarsınız.Hocam geç cevap verdiğim için kusura bakmayın hangi sistem iyidir pek bilmiyorum soğutma olsun ya da güç olsun anlamıyorum pek sadece yükseltmeye açık bir sistem olursa çok iyi olur performans daha çok önemli benim için high Ultra ayarlarda oynamakla mediumda oynamak fark etmiyor bana eğer 25-30 bandında bu tarz bir sistem önerebilirseniz çok iyi olur.
Hocam teşekkürler cevabınız için ama Intel taraftarıyım biraz ancak çok da problem değil bu sistem yükseltme için uygun mudur?
Tam anlayamadım hangi sistemi sordun?
Ben yerimde olsam arkadaşın attığını alırım. AMD oyun odaklı daha iyi bana kalırsa.
Yükseltmeden kastın ileriye dönük olması ise evet, yükseltebilirsin.
Intel olanı alırsanız yükseltme yapsanız anca AMD olan sistemle eş değer bir yükseltme olur performansı ona yaklaşır yani diğerini daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bir süre stok fanla kullanırsınız bütçeniz olunca şöyle bir soğutucu alıp takarsınız.
Teşekkürler hocam yani Intel olan sistemi almam yükseltmeme engel olmayacak anladığım kadarı ile onu alacağım.
Tam net cevap veremedim. Intel bilgim yok hocam, alırsan ileride hangi işlemcileri takarsın bilmiyorum. İnternetten soketi araştırıp o sokete uygun işlemcilere bakabilirsin. AMD olanı alırsan bir sürü seçenek var.