30.000 TL'ye sistem önerisi

rakatayat

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 30.000 TL'ye kadar olacak şekilde bir sistem arıyorum. Çok yüksek grafiklerde oynamama gerek yok, medium ayarlarda takılırım. Performansı yüksek olsun, kalite çok önemli değil. İleride yükseltme yapabileceğim bir kasa olursa çok daha iyi olur. Hazır sistem arıyorum, toplamaya pek sıcak bakmıyorum.

INTEL I5 14400F - H610M - RTX 4060 - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Böyle bir sistem buldum, önerileriniz nedir? i5-14400F ve RTX 4060 iyi diyorlar ama soğutma vs. o tarz konulardan ne yazık ki anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz şimdiden çok sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleme:

Çıkarsa bunu alın.

Hocam İtopya'da sizin bütçenize göre sistemler var, isterseniz oraya bakabilirsiniz öneririm.

Hocam İtopya'da sizin bütçenize göre sistemler var, isterseniz oraya bakabilirsiniz öneririm.

Hocam geç cevap verdiğim için kusura bakmayın hangi sistem iyidir pek bilmiyorum soğutma olsun ya da güç olsun anlamıyorum pek sadece yükseltmeye açık bir sistem olursa çok iyi olur performans daha çok önemli benim için high Ultra ayarlarda oynamakla mediumda oynamak fark etmiyor bana eğer 25-30 bandında bu tarz bir sistem önerebilirseniz çok iyi olur.

Hocam teşekkürler cevabınız için ama Intel taraftarıyım biraz ancak çok da problem değil bu sistem yükseltme için uygun mudur?

Tam anlayamadım hangi sistemi sordun?

Ben yerimde olsam arkadaşın attığını alırım. AMD oyun odaklı daha iyi bana kalırsa.

Yükseltmeden kastın ileriye dönük olması ise evet, yükseltebilirsin. Bu arada Intel'i bilmiyorum ama AMD işlemcili olanı alırsan soğutucu alman iyi olur, sitede özelleştiremiyorsun sanırım. Ayrı bir tane alman gerekecek, bütçem yok diyorsan idarelik stok fan ile kullanabilirsin.

İntel olanı alırsanız yükseltme yapsanız anca amd olan sistemle eşdeğer bir yükseltme olur performansı ona yaklaşır yani diğerini daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bir süre stok fanla kullanırsınız bütçeniz olunca şöyle bir soğutucu alıp takarsınız.

Tam anlayamadım hangi sistemi sordun?

Ben yerimde olsam arkadaşın attığını alırım. AMD oyun odaklı daha iyi bana kalırsa.

Yükseltmeden kastın ileriye dönük olması ise evet, yükseltebilirsin.

Teşekkürler hocam yani Intel olan sistemi almam yükseltmeme engel olmayacak anladığım kadarı ile onu alacağım.

Teşekkürler hocam yani Intel olan sistemi almam yükseltmeme engel olmayacak anladığım kadarı ile onu alacağım.

Tam net cevap veremedim. Intel bilgim yok hocam, alırsan ileride hangi işlemcileri takarsın bilmiyorum. İnternetten soketi araştırıp o sokete uygun işlemcilere bakabilirsin. AMD olanı alırsan bir sürü seçenek var.

Hocam kafanızı karıştırdım sanırım üzgünüm bahsettiğiniz Intel sistemi almam ileride upgrade yapmamda kolay olur değil mi AMD de eşit bir yükseltme yaparsınız dediğiniz için bunu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…