30.000 TL'ye sistem önerisi

Hocam kafanızı karıştırdım sanırım üzgünüm bahsettiğiniz Intel sistemi almam ileride upgrade yapmamda kolay olur değil mi AMD de eşit bir yükseltme yaparsınız dediğiniz için bunu diyorum.
Demek istediğim şu İntel sistem benim attığım amd sistemden performans olarak %30-40 daha düşük siz intel de yükseltme yaparsanız benim attığımla eş değer anca öyle olur diyorum inteli yükseltmek kolay anlamında değil yani amd sistem zaten iyi inteli ona yakın yapmak için yükseltmeniz gerekir

Demek istediğim şu Intel sistem benim attığım AMD sistemden performans olarak %30-40 daha düşük siz Intel de yükseltme yaparsanız benim attığımla eş değer anca öyle olur diyorum Intel'i yükseltmek kolay anlamında değil yani AMD sistem zaten iyi Intel'i ona yakın yapmak için yükseltmeniz gerekir.

Anladım hocam teşekkürler kararsız kaldım şimdi ne yapsam :D

Demek istediğim şu Intel sistem benim attığım AMD sistemden performans olarak %30-40 daha düşük siz Intel de yükseltme yaparsanız benim attığımla eş değer anca öyle olur diyorum Intel'i yükseltmek kolay anlamında değil yani AMD sistem zaten iyi Intel'i ona yakın yapmak için yükseltmeniz gerekir

Arada %40 gibi devasa bir fark yok,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet 7500F daha iyi ama o sistemi alırsa ileride daha iyi bir işlemcide takabilir. Sorduğu şey bu zaten, bana sorsan bende 7500F alırım.

Hocam 2 sistemde güncel ve ileriye dönük, ikisinden birini tercih ettiğin zaman ikisi içinde bütçen olduğu vakit yükseltme yapabilirsin. Ama AMD genelde Intel'e göre daha ucuz ve daha güçlü oluyor bu yüzden AMD olanı tercih edin diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet 7500F daha iyi ama o sistemi alırsa ileride daha iyi bir işlemcide takabilir. Sorduğu şey bu zaten, bana sorsan bende 7500F alırım.

Ekran kartında biri 4060 8gb biri 7700xt 12gb çoğu oyunda 2 kat fps var aralarında

Hocam 2 sistemde güncel ve ileriye dönük, ikisinden birini tercih ettiğin zaman ikisi içinde bütçen olduğu vakit yükseltme yapabilirsin. Ama AMD genelde Intel'e göre daha ucuz ve daha güçlü oluyor bu yüzden AMD olanı tercih edin diyorum.

Tamamdır hocam AMD olarak karar kılıcam sanırım teşekkürler ikinize de emekleri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı