30.000 TL'ye sistem önerisi

Ben sizin attığınız sistemi görmedim arkadaşın sistemi referans aldım yine de Intel ölü soket gereksiz bence

Arkadaşın sistem değil, 2 tane 7700 XT sistem var. Seçemedi sadece ama Intel benim de tercihim değil. LGA 1700 diğer soketlere göre kötü değil ama yine de AM5 iyidir.

Tamamdır hocam AMD olarak karar kılıcam sanırım teşekkürler ikinize de emekleri için.
Merhabalar.
İki işlemci markası da kendi alanlarında oldukça başarılı. Bir oyuncu olarak ben Intel kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Her iki markanın da farklı özellikleri var.
Daha önce bir öneri üzerine AMD kullanmıştım; ancak beni pek tatmin etmedi. Intel, sadece oyun konusunda değil, diğer kullanım alanlarında da çeşitli avantajlar sağlıyor.

Maksimum 30.000 TL'ye kadar olacak şekilde bir sistem arıyorum. Çok yüksek grafiklerde oynamama gerek yok, medium ayarlarda takılırım. Performansı yüksek olsun, kalite çok önemli değil. İleride yükseltme yapabileceğim bir kasa olursa çok daha iyi olur. Hazır sistem arıyorum, toplamaya pek sıcak bakmıyorum.

INTEL I5 14400F - H610M - RTX 4060 - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Böyle bir sistem buldum, önerileriniz nedir? i5-14400F ve RTX 4060 iyi diyorlar ama soğutma vs. o tarz konulardan ne yazık ki anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz şimdiden çok sevinirim, teşekkürler.
Maksimum 30.000 TL'ye kadar olacak şekilde bir sistem arıyorum. Çok yüksek grafiklerde oynamama gerek yok, medium ayarlarda takılırım. Performansı yüksek olsun, kalite çok önemli değil. İleride yükseltme yapabileceğim bir kasa olursa çok daha iyi olur. Hazır sistem arıyorum, toplamaya pek sıcak bakmıyorum.

INTEL I5 14400F - H610M - RTX 4060 - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Böyle bir sistem buldum, önerileriniz nedir? i5-14400F ve RTX 4060 iyi diyorlar ama soğutma vs. o tarz konulardan ne yazık ki anlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz şimdiden çok sevinirim, teşekkürler.
INTEL I5 12400F - RTX 4060 - H610M-HVS - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da örnek olsun diye gonderdim incele

Hocam bu 2 sistem gözüme çarptı ancak bir sorum var ben yayın açmak temelli bir sistem yapacak olduğum için bu anakartlarda Wi-Fi ve Bluetooth desteği yok sanırsam Ethernet olabilir ancak olmadı diyelim ki adaptör kaliteyi çok fazla düşürür mü? @efebatiin

Teşekkürler hocam ancak ekran kartı bir tık düşük kalmıyor mu ekipmandan kısıp PC'ye yönelsem örneğin bu PC gibi bir şey CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Yayın açacağım genel olarak tam ne farkları var normal PC'den onu da bilmiyorum yayın açacağım için muhtemelen metaya yönelik şeyler oynarım hikayeli falan olmaz.

Bu da güzel AMD işlemci sevdiğim için onu attım senin attığındada ekran kartı iyi.

Son düzenleme:
En fazla ne kadar bütçen var.

VOK CHANCE 2 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bunu alırsan 45k ya monitör, kulaklık, mouse, PC hazır. Geriye hatta mikrofona gerek bile yok kulaklığın mikrofonu gayet yeterli kendimde aynısını kullanıyorum kamera ve klavye kaldı.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...r4-500gb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-50909 bu da güzel.

Hocam Max 45k her şey için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı