30.000 TL'ye sistem önerisi

İleriye dönük derken nedir tam olarak? Hocam eğer işiniz varsa daha sonra da konuşabiliriz.

Hocam yani sistemde geliştirme vs yapmak isterseniz, bu zorlaşır. DDR4 sistem devri bitiyor. AM5 sisteme geçmeniz için anakart, RAM değiştirmeniz lazım.

Hocam yani sistemde geliştirme vs yapmak isterseniz, bu zorlaşır. DDR4 sistem devri bitiyor. AM5 sisteme geçmeniz için anakart, RAM değiştirmeniz lazım.
DDR5 yapmak için sadece ekran kartını değil direkt hepsini mi değiştirmem gerek?

Monitör şuan net değil Odyssey G3 24' kullanıyorum onu satıp alacağım.

Monitör şuan net değil Odyssey G3 24' kullanıyorum onu satıp alacağım.
AMD ekran kartı kullanan arkadaş vardı hiç memnun kalmamış bilmiyorum mdoelini herkes NVIDIA al diyor.

Monitör şu an net değil Odyssey G3 24' kullanıyorum onu satıp alacağım.

AMD ekran kartı kullanan arkadaş vardı hiç memnun kalmamış bilmiyorum mdoelini herkes NVIDIA al diyor.

Yüksek ihtimalle AMD'nin eski sorunlu bir modelini kullanıyor, bu bütçede AMD tercih edilmeli, illa NVIDIA istiyorsanız bir yerden kısmanız lazım.

Yüksek ihtimalle AMD'nin eski sorunlu bir modelini kullanıyor, bu bütçede AMD tercih edilmeli, illa NVIDIA istiyorsanız bir yerden kısmanız lazım.
Şuan henüz laptopu satamadım sattığım zaman net karar veririm 4060ti mi yoksa 9060XT mi diye sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…