İleriye dönük derken nedir tam olarak? Hocam eğer işiniz varsa daha sonra da konuşabiliriz.
Hocam yani sistemde geliştirme vs yapmak isterseniz, bu zorlaşır. DDR4 sistem devri bitiyor. AM5 sisteme geçmeniz için anakart, RAM değiştirmeniz lazım.
İleriye dönük derken nedir tam olarak? Hocam eğer işiniz varsa daha sonra da konuşabiliriz.
DDR5 yapmak için sadece ekran kartını değil direkt hepsini mi değiştirmem gerek?Hocam yani sistemde geliştirme vs yapmak isterseniz, bu zorlaşır. DDR4 sistem devri bitiyor. AM5 sisteme geçmeniz için anakart, RAM değiştirmeniz lazım.
DDR5 yapmak için sadece ekran kartını değil direkt hepsini mi değiştirmem gerek?
Eve geldiğiniz zaman biraz bakmanız mümkün müdür hocam attığım ilanda DDR5 anakart yok hiç.Anakart ve RAM'i.
Monitör şuan net değil Odyssey G3 24' kullanıyorum onu satıp alacağım.Spectrum Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com ben sizin yerinizde olsam özelleştirme bölümünden 9060XT 16 GB olan kartı seçip kasayı Vento yapıp alırdım. Sonuçta 5060 Ti eşiti bir kart. DDR5 ve güçlü bir işlemcisi var. Eski 500 serisinden kalma ön yargıları kaldırmanız lazım. Şimdi taş gibi kartları var AMD'nin.
Monitöre ne kadar bütçeniz var hocam?
AMD ekran kartı kullanan arkadaş vardı hiç memnun kalmamış bilmiyorum mdoelini herkes NVIDIA al diyor.Monitör şuan net değil Odyssey G3 24' kullanıyorum onu satıp alacağım.
Monitör şu an net değil Odyssey G3 24' kullanıyorum onu satıp alacağım.
AMD ekran kartı kullanan arkadaş vardı hiç memnun kalmamış bilmiyorum mdoelini herkes NVIDIA al diyor.
Şuan henüz laptopu satamadımYüksek ihtimalle AMD'nin eski sorunlu bir modelini kullanıyor, bu bütçede AMD tercih edilmeli, illa NVIDIA istiyorsanız bir yerden kısmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.