Kampanyalar ne zaman oluyor? Laptop sattıktan sonra 20k gibi bir bütçem oluyor kalanını ailem karşılıyor bekleyebilirim.
Hocam indirim köşesinde oluyor. Kontrol edebilirsiniz arada. Lakin bu sistem de alınabilir.
Kampanyalar ne zaman oluyor? Laptop sattıktan sonra 20k gibi bir bütçem oluyor kalanını ailem karşılıyor bekleyebilirim.
İndirim gelmese bile her türlü bunu alırım hocam sağolun.Hocam indirim köşesinde oluyor. Kontrol edebilirsiniz arada. Lakin bu sistem de alınabilir.
İndirim gelmese bile her türlü bunu alırım hocam sağ olun.
@790140 hocam selamlar, 30 33K arası 4060 Ti bir sistem almak istiyorum RX 7700 XT'ten vazgeçtim. Darboğaz yapmayacak bir sistem bulunur mu?
Hocam biraz baktım da Intel ekran kartından şaşmak istemiyorum pek.9060XT hazır sistemler var hocam. 7700XT olan sistem bayağı zamlandı zaten. 4060 Ti yerine 9060XT çok daha mantıklı olacaktır.
Hocam biraz baktım da Intel ekran kartından şaşmak istemiyorum pek.
Pardon NVIDIA. Normalde 4060 8GB alacaktım. 4060ti 16gb daha iyi olur dedim. Ama baktım hep 5600'le falan darboğaz yapıyor.Hocam Intel değil NVIDIA, 25 bin TL'ye 5060 sistemler var. 4060 Ti diyorsanız 16 GB olması önemli. 5000 serisine bakabilirsiniz.
Pardon NVIDIA. Normalde 4060 8 GB alacaktım. 4060 Ti 16 GB daha iyi olur dedim. Ama baktım hep 5600'le falan darboğaz yapıyor.
Mümkünse monitörümü satıp 2K veya 4K monitör almak istiyorum. Baktığım sistemler hep 8GB.Bu bütçede 8 GB kart almayın. 1080p için mi kullanacaksınız 2K için mi? Bir de alacağınız sistemi atın, özelleştirmesine bakabilirim.
Mümkünse monitörümü satıp 2K veya 4K monitör almak istiyorum. Baktığım sistemler hep 8 GB.
Hangi arkadaşımla konuşursam konuşayım NVIDIA ekran kartı tercih et diyorlar. Hem bende After Effects gibi programlarda kullanıp hemde oyun oynadığım için en mantıklısı 4060Tİ gibi geldi.8 GB kartlar 1080p kartıdır hocam. 12 16 GB almanız lazım, 9060XT tercih etmemenizin sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.