30.000 TL'ye sistem önerisi

fxcht

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. 30.000TL bütçem var daha üstüne maalesef çıkamam ve hazır sistem almak istiyorum. Bilgisayardan pek anlamam darboğaz vs yapabilir diyor bazı arkadaşlarım gösterdiğim sistemlerde. Rica etsem sistem önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA ekran kartlı olarak: nvidia
AMD ekran kartlı olarak: amd
Hocam ben bunları buldum fakat beklerseniz benden daha bilgili kişiler sizi yönlendirecektir. Bir de sistemi ne için alacağınızı belirtirseniz daha iyi olur. Mesela "3D Modelleme için" veya "Sadece oyun için" gibi söylerseniz size daha kolay yardımcı olabilirler.

Teşekkür ederim, sadece oyun amaçlı kullanacağım

Hocam ekstra kasaya Corsair MP600 Pro NH 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD (7000 MB Okuma / 5700 MB Yazma) bu ürünü ekledim ve rica etsem şu monitöre de bir bakabilir misiniz iyi midir sizce? ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, sadece oyun amaçlı kullanacağım

Hocam ekstra kasaya Corsair MP600 Pro NH 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD (7000 MB Okuma / 5700 MB Yazma) bu ürünü ekledim ve rica etsem şu monitöre de bir bakabilir misiniz iyi midir sizce? ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Hocam sistemleri şu videolardan karşılaştırıp karar verebilirsiniz: RX 9060 XT 8GB vs RTX 5060 8GB, RX 9060 XT 8GB VS RTX 3060 12 GB

Monitör konusunda da bilgim olmadığı için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Aslında Technopat kuralları konuyu tekrar açmanıza izin veriyorsa şu anda öğlen vakti açarsanız, konunuz daha fazla etkileşim alabilir ve daha bilgili kişiler size yardımcı olabilir.

Konuyu tekrar açmanız kurallar dahilinde değilse de en azından monitör için: "5000TL'ye monitör önerisi" gibi bir konu açıp attığınız monitörü de: "Alınır mı?" diye sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buda olabilir

NVIDIA ekran kartlı olarak: nvidia
AMD ekran kartlı olarak: amd
Hocam ben bunları buldum fakat beklerseniz benden daha bilgili kişiler sizi yönlendirecektir. Bir de sistemi ne için alacağınızı belirtirseniz daha iyi olur. Mesela "3D modelleme için" veya "sadece oyun için" gibi söylerseniz size daha kolay yardımcı olabilirler.

Bence attıgın NVIDIA sistem bayagı iyi benim attıgımdan vazgeçip ona bakabilirsin.

Son düzenleme:
Hocam hocam hocam size attığım AMD sistemdeki 9060XT'yi 16 GB sanıyordum fakat 8 GB'mış. Mesajı düzenleme süresi de dolduğu için düzenleyemiyorum o yüzden bu mesajda olayı toparlayacağım.

AMD 9060XT 16 GB sistemler: 1, 2, 3
Eski attığım NVIDIA sistem: nvidia

9060XT16 GB karşılaştırma videoları: 3060 ile, 5060 8 GB ile

Hocam tekrar kusuruma bakmayın yardım edeceğim diye işleri biraz elime yüzüme bulaştırdım. AMD alacaksanız eğer bu mesajımda attığım 16 GB olanlara bakın eski attığım 8 GB'ı dediğim gibi dalgınlığıma geldi tekrar kusura bakmayın onun dışında NVIDIA sisteme de bakabilirsiniz.

Yine monitör hakkında bilgim olmadığı için yardım edemeyeceğim ve bu konuya etkileşim gelmezse monitöre ayrı konu açmanızı önereceğim.

Umarım bilgili biri görür de nokta atışı ne almanız gerektiğinizi söyler başka ne söylesem bilemedim.

Bulabildiğim en iyi sistem bu sanırsam. Hem incelemesi de var. Bakmanızı tavsiye ederim.
sistem, inceleme

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı