30.000 TL'ye Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Bütçe
30
Hocam iPhone alamazsam telefon almam android işimi görüyor zaten ama iPhone almak istemiştimo kalitede bir telefon kullanmak istemiştim.
Herhalde her Android’in aynı telefon olmadığını biliyorsunuzdur. iPhone kullanmanın hava atmaktan başka bir parasına değer özelliği yok.

Şu an kullandığınız telefona göre hep kalitesiz telefon kullanmışsınız, emin olun S23 alınca devrim yaşarsınız.

Herhalde her Android’in aynı telefon olmadığını biliyorsunuzdur. iPhone kullanmanın hava atmaktan başka bir parasına değer özelliği yok.
Kesinlikle takılıyorum ama nefis işte denemek istiyor insan.

Hocam yurt dışı S24 Ultra tercih edebilirsiniz. Hem kaydı kolay hem de 15 pm kadar premium bir ürün. Kullanan birisi olarak söylüyorum.
Onun İMEİ ücreti yok mu 30k?

Kesinlikle takılıyorum ama nefis işte denemek istiyor insan.

Onun İMEİ ücreti yok mu 30k?
iPhone olmayan telefonlara telefoncular kayıt yapabiliyor ucuz miktarlara.

@elyesawtch İPhone'un tek havası var ekstra o reelslerde gördüğünüz özelliklerin hiç birini kullanmayacaksınız. Eğer daha para koyarlar diyorsan İPhone 13 , 12 Pro bak. İllaki İPhone kullanıcam diyorsan. Samsung S23 Ultra öneririm alırsan Android eğer bütçen çıkarsa. (yurt içi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…