LoxerQQ
Hectopat
@elyesawtch S23 alın yurtiçi. İPhone takıntınız varsa İPhone 12 var bu fiyata. Ama S23 öneririm
Hocam iPhone alamazsam telefon almam Android işimi görüyor zaten ama iPhone almak istemiştimo kalitede bir telefon kullanmak istemiştim.
Herhalde her Android’in aynı telefon olmadığını biliyorsunuzdur. iPhone kullanmanın hava atmaktan başka bir parasına değer özelliği yok.Hocam iPhone alamazsam telefon almam android işimi görüyor zaten ama iPhone almak istemiştimo kalitede bir telefon kullanmak istemiştim.
@elyesawtch S23 alın yurtiçi. İPhone takıntınız varsa İPhone 12 var bu fiyata. Ama S23 öneririm
iPhone takıntısı değil de hep android cihaz kullandım bir kere de iPhone kullanmak istemiştim peki ailemde az para eklese daha güzel bir cihaz alınmaz mı?Emin olun o paraya alacağınız yurt içi IPhone'dan daha iyi S23
Hocam iPhone alamazsam telefon almam Android işimi görüyor zaten ama iPhone almak istemiştimo kalitede bir telefon kullanmak istemiştim.
Kesinlikle takılıyorum ama nefis işte denemek istiyor insan.Herhalde her Android’in aynı telefon olmadığını biliyorsunuzdur. iPhone kullanmanın hava atmaktan başka bir parasına değer özelliği yok.
Onun İMEİ ücreti yok mu 30k?Hocam yurt dışı S24 Ultra tercih edebilirsiniz. Hem kaydı kolay hem de 15 pm kadar premium bir ürün. Kullanan birisi olarak söylüyorum.
iPhone olmayan telefonlara telefoncular kayıt yapabiliyor ucuz miktarlara.Kesinlikle takılıyorum ama nefis işte denemek istiyor insan.
Onun İMEİ ücreti yok mu 30k?
Kesinlikle takılıyorum ama nefis işte denemek istiyor insan.
Onun IMEI ücreti yok mu 30k?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.