30.000 TL'ye Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Bütçe
30
Yaşıtmışız la. Hocam büyük ihtimalle telefonu ortamınızdan dolayı istiyorsunuz ama gerçekten günlük işlerde size hiçbir şey kazandırmayacak. Eğer oyuna ilginiz varsa iyi bir PC daha iyi olabilir.
PC yi geçen sene kendi paramla 50k ya dizdim zaten hocam ah keşke motor hayallerim olsaydı gözümü kırpmadan verirdim.

Sadece otamada hava olsun diye alınıyor iPhone. Hani yurt içi 14,pro,pro max,15 alacağım desen alınır yine de.

PC yi geçen sene kendi paramla 50k ya dizdim zaten hocam ah keşke motor hayallerim olsaydı gözümü kırpmadan verirdim.
Hocam daha gençsiniz zamanla olacak şeyler bunlar. Sabır gerektiriyor.

Sadece otamada hava olsun diye alınıyor iPhone. Hani yurt içi 14,pro,pro max,15 alacağım desen alınır yine de.

Hocam daha gençsiniz zamanla olacak şeyler bunlar. Sabır gerektiriyor.
Kesinlikle bazı şeyleri zaman bırakmak lazım herhalde.

Dediğim gibi iPhone almak sizin hayatınızı değiştirmiycek sizi daha mutlu yapmayacak o parayı nasıl harcarım diye düşünmeyin bence.
Paramı biriktirmeliyim o zaman kalsın kenarda başka harcayacağım birşey yok gibi

Bugün birtane Vodafone personeliyle bayide muhabbet ettik, adama sorduğumda bazı yöntemleri olduğunu söyledi, ilk olarak örneğin Bulgaristan'a gidip ordan tek IMEI üzerine iki cihaz kaydettirmek tanesi 15bine geliyor bu sefer imeinin. Asıl konu birde 5bin liraya kayıt ettirdiğini söyledi, senelik ücret bu her sene yeniden kaydettiriyor 5bin liraya(tabiki bidahaki sene aynı fiyat olamayabilir ama yine bu fiyat bandında) nasıl yaptigini sordum söylemedi. Samimiyeti biraz daha arttırıp onuda sorarım yardımcı olur belki sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı