Gilgamesh03
Kilopat
Böyle güzel bir sisteme 240 Hz Monitör çok iyi gider.Tavsiyeye ihtiyacım var. İlk defa sistem topluyorum. Bütçe esneyebilir.
Böyle güzel bir sisteme 240 Hz monitör çok iyi gider.
- 30.000₺'lik sisteme 2.seviye bir anakart olmamış. Ben olsam kesinlikle bir flagship alırdım. MSI MEG X570 GODLIKE veya Gigabyte X570 Aorus Extreme gibi.
- Böyle ciddi bütçeli bir sistem topluyorsunuz fakat kasa mid Tower, en azından Full Tower bir kasa alın rahat hava akışı ve yer olsun. Cougar panzer s harika bir Full Tower mesela.
- RAM'leri CL16 gecikmeli alsanız daha iyi olur, yine bu bütçede ben olsam 2x16 GB alırdım. Şu an CoD warzone bile 12 GB RAM kullanıyor. 1 seneye kalmaz RAM kullanımları 16'yı geçecektir.
Dostum bu PC'yi ne için kullanacaksın? Oyun için cidden çok aşırı bir sistem olur bu, yayın desen yine çok çok üstte. Ryzen 5 3600+2080 Super ile 2K 100 FPS üstü oynayamayacağın oyun yok, ya da 3700x+2080 Super ile yapamayacağın yayın. Geri kalan para kenarda dursun 3 sene sonra yine en güncel sistemi alırsın.Anakart tavsiyesi için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım. 2x16 yerine 4x8 tercih etmiştim 2x16 olarak değiştireceğim. Evet şu an kasa meselesini hala araştırmaktayım. Önerinizi dikkate alacağım. 30.000TL'lik monitör dahil sistem toplayabilir misiniz tavsiye için. Bütçem esnektir.
Tavsiyeye ihtiyacım var. İlk defa sistem topluyorum. Bütçe esneyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.