30-34 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

demini

Picopat
Hazır veya toplama sistem fark etmeden, oyun amaçlı kullanılacak, fiyat/performans odaklı ve darboğaz gibi problemler yaşatmayacak iyi bir sistem ve ona uygun kaliteli monitör önerebilir misiniz?
3 taksit yeterli olacaktır.

Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Hazır veya toplama sistem fark etmeden, oyun amaçlı kullanılacak, fiyat/performans odaklı ve darboğaz gibi problemler yaşatmayacak iyi bir sistem ve ona uygun kaliteli monitör önerebilir misiniz?

İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Yarın 22:00 gibi aktif ol iyi bir sistem gelirse haber veririm.

Kral monitörü ayrı sistemi ayrı bir yerden alırsın demi ona göre bişi önercem.

İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. Yarın 22:00 gibi aktif ol iyi bir sistem gelirse haber veririm.
Tabii ki çok teşekkür ederim yarın tekrar rahatsız ederim sizi

Kral monitörü ayrı sistemi ayrı bir yerden alırsın demi ona göre bişi önercem.
Hiç fark etmez aslında.

İşlemci ve ekran kartı hangi marka olsun amd mi intel mi.

Bu konuda çok bilgim yok ama AMD ekran kartlarında problem oluyor diye duymuştum. Fiyat performans önerisi olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Evet bende amd ekran kartı çok sevmiyorum porblemli çünkü az sonra atıcam size bir sistem.

Hocam tavsiye sistemi özelleştirdim sistem 32 bin gibi bir civara geldi monitörü de incehesabın cuma günü 22.00 daki indirim gecesimden ucuz bulabilirsin diye umuyorum .

Evet bende amd ekran kartı çok sevmiyorum porblemli çünkü az sonra atıcam size bir sistem.

Hocam tavsiye sistemi özelleştirdim sistem 32 bin gibi bir civara geldi monitörü de incehesabın cuma günü 22.00 daki indirim gecesimden ucuz bulabilirsin diye umuyorum .
Başlıkdaki bilgilere bakmayın özelleşsirme seçeneklerindeki parçalar var pc de .

Fiyat çok gelirse işlemciyi 5 8400 e de çekebilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet bende AMD ekran kartı çok sevmiyorum porblemli çünkü az sonra atacağım size bir sistem.

Hocam tavsiye sistemi özelleştirdim sistem 32 bin gibi bir civara geldi monitörü de incehesabın cuma günü 22.00'daki indirim gecesimden ucuz bulabilirsin diye umuyorum.

Başlıktaki bilgilere bakmayın özelleşsirme seçeneklerindeki parçalar var PC de.

Fiyat çok gelirse işlemciyi 5 8400'e de çekebilirsiniz.

Hocam o kasa alınır mı? Allah aşkına elle 9060XT 16 GB sistem toplaniyor 2.el 7500F ile 34kya bu zarar ziyan PSU vesaire değişen zaten bir işe yaramıyor fiyat avantajı olarak.

AMD ekran kartları özellikle 9000 serisi için gayet iyiler bu bütçeye AMD dışı kart zarar olur bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o kasa alınır mı? Allah aşkına elle 9060XT 16 GB sistem toplaniyor 2.el 7500F ile 34kya bu zarar ziyan PSU vesaire değişen zaten bir işe yaramıyor fiyat avantajı olarak.

AMD ekran kartları özellikle 9000 serisi için gayet iyiler bu bütçeye AMD dışı kart zarar olur bence.
genede nvdia seviyesinde değiller .

Hocam amd ekran kartı akıl işi değil.

Daha iyi öneriniz var mı bu bütçede?

genede nvdia seviyesinde değiller .

Hocam amd ekran kartı akıl işi değil.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Dediğiniz gibi indirim gecesini bekleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı