30-35 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
30000-35000

Teknik özellik bakımından @SerdarT35'in önerdiği laptoptan geridedir. Fakat sorunsuz hava akışı, hafifliği, uzun kullanımı ve pil kullanımı bakımından çok ileride. Dediğiniz oyunları ekran kartını dahi kullanmadan rahatça oynayabilirsiniz.

Ben üniye yeni başlayacak bir yeğenim olsa ve benzer istekleri olsa bu laptopu önerirdim.
Malzemedir hava akışıdır tabii ASUS ROG daha iyidir ama ileride arkadaşın başka istekleri olacaksa benimki daha iyi. Tabii siz de bunu dediğinizden size bir lafım yok, kaliteli ürün istiyorsa sizin attığınız alınabilir.

Teknik özellik bakımından @SerdarT35'in önerdiği laptoptan geridedir. Fakat sorunsuz hava akışı, hafifliği, uzun kullanımı ve pil kullanımı bakımından çok ileride. Dediğiniz oyunları ekran kartını dahi kullanmadan rahatça oynayabilirsiniz.

Ben üniversiteye yeni başlayacak bir yeğenim olsa ve benzer istekleri olsa bu laptopu önerirdim.

AMD işlemci sizce iyi mi herkes Intel almamı söylüyor.

Özellikle AMD işlemcili bir laptop önerdim, pil kullanımı konusunda çok ileri seviyedeler. Kütüphaneye gidip priz arama zahmetini bilen biri olarak 4 senenin sonunda en azından 3 saat aralıksız ders çalışabilmek için AMD işlemciyi şiddetle tavsiye ederim.

Kullanıcının laptop kullanımına da bağlı tabii :)

Ekran kartı biraz düşük ama laptopun her şeyi çok kaliteli.

Yeni çıkan ryzenler baya iyi az enerji tüketiyor az ısınıyor performansları da intele yakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı