Hala olan bir hata A kartında daha fazla olurken B kartındada daha az olan bir hata ve hala çözümü yok çok aza indirildi ama hala var ve sadece watmann hatası için demedim en güncel sürücülerde hata bile oluşabiliyor böyle sorunlara hiç gerek yok kimsenin pc den soğumasını istemem bilen birinin amd GPU alması taraftarıyım
Benim attığım sistem 4060 ti 16 gb ekran kartli bir sistemdi hocam sizin attığınız sistemde 8 gb lik ekran kartı kullanilmis
16 gb ekran kartli bir sistem bulabilirseniz onu atabilirmisiniz?
Hocam onu hiç görmedim ben VRAM de önemli o attığınız sistemde çok iyi ama ne oynucağınıza bağlı 2K da oyun istiyorsanız 16 GB VRAM'li versiyonu tercih etmek zorundasınız
Hocam onu hiç görmedim ben VRAM de önemli o attığınız sistemde çok iyi ama ne oynucağınıza bağlı 2K da oyun istiyorsanız 16 GB VRAM'li versiyonu tercih etmek zorundasınız
Hayır yapmaz darboğaz. 1080p de oynuyorsanız 16 GB VRAM olmasını pek de takmanızı tavsiye etmiyorum. He eğer önemsiyorsanız en son attığınız Sinerji sitesindeki sistemi alabilirsiniz.
Hayır yapmaz darboğaz. 1080p de oynuyorsanız 16 GB VRAM olmasını pek de takmanızı tavsiye etmiyorum. He eğer önemsiyorsanız en son attığınız Sinerji sitesindeki sistemi alabilirsiniz.