30-35 bin TL hazır sistem önerisi

Darboğaz olmaz mı diyorsunuz hocam.

Hayır olmayacaktır attığınız Sinerji sitesindeki sistemi rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak AMD GPU tavsiye ederim bu bütçede.

%5 ila Max %7 8 arası olur hocam oda Max kabulseniz alabilirsiniz ben siz 1 kere alacaksınız GTA 6 tarzı oyunları güzel FPS'lerde oynamanız için söyledim yoksa bu haliylede iyi ve çok iyi arasında.

Darboğazlar yüzdelik ile tanımlanamaz bu oyundan oyuna değişir dediğiniz sayı ile bile alakası olamayadabilir böylece.

Hayır olmayacaktır attığınız Sinerji sitesindeki sistemi rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak AMD GPU tavsiye ederim bu bütçede.
Hocam ryzen 5 5600 ü rtx 4060ti ile uyumlu çalışır diyorsanız darboğaz ne demek onu bilmiyorsunuz herhalde isterseniz anlatabilirim

Darboğazlar yüzdelik ile tanımlanamaz bu oyundan oyuna değişir dediğiniz sayı ile bile alakası olamayadabilir böylece.
GPU ağırlıklı oyunlar için belirttim

Hocam Ryzen 5 5600'ü RTX 4060 Ti ile uyumlu çalışır diyorsanız darboğaz ne demek onu bilmiyorsunuz herhalde isterseniz anlatabilirim.

Size göre bilmiyorum demek ki. İlk başta araştırmanızı tavsiye ederim. Bakın bakalaım sizin dediğiniz gibi kim bu bu ikilinin çok darboğaz yapacağını söyler. Eğer kanıt atarsanız mutlu olurum.

Güzel bir amd gpu lu sistem bulursanız önerebilirsiniz hocam

Güzel bir AMD GPU'lu sistem bulursanız önerebilirsiniz hocam

Hocam öncelikle AMD GPU almayın AMD hala stabil değil ama çok yakın yani saçma hatalar alabilirsiniz almışken NVIDIA alın ve işlemcinizide sakın RTX 4060 Ti verisyonu içinde Ryzen 5 8400F aşağısı bir şey almayın 2 hafta öncesinde kurulumunu yaptığım bir PC hakkında konuşuyorum

İntel tarafındada i5 14400f tam uyumludur son kararı siz verin

Hocam öncelikle AMD GPU almayın AMD hala stabil değil ama çok yakın yani saçma hatalar alabilirsiniz almışken NVIDIA alın ve işlemcinizide sakın RTX 4060 Ti verisyonu içinde Ryzen 5 8400F aşağısı bir şey almayın 2 hafta öncesinde kurulumunu yaptığım bir PC hakkında konuşuyorum.

Umarım geriden gelmiyorsunuzdur AMD WattMan gibi yazılımsal hatalarını düzelteli çok oldu.

İlk başta AMD sistem önermeden önce şunu sormak istiyorum. Oynadığınız oyunlar neler? RT yani ışın izleme açacak mısınız?
İlk kere pc alacagim icin pek bilgili değilim muhtemelen karışık bir sekilde çoğu oyunu oynadim
Hocam öncelikle AMD GPU almayın AMD hala stabil değil ama çok yakın yani saçma hatalar alabilirsiniz almışken NVIDIA alın ve işlemcinizide sakın RTX 4060 Ti verisyonu içinde Ryzen 5 8400F aşağısı bir şey almayın 2 hafta öncesinde kurulumunu yaptığım bir PC hakkında konuşuyorum

İntel tarafındada i5 14400f tam uyumludur son kararı siz verin
İ 5 14400 f islemcisiyle olan bir hazir sistem bulursanız atabilirsiniz hocam taksit miktarı dediğim sekilde olursa sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı