30-35 bin TL hazır sistem önerisi

Umarım geriden gelmiyorsunuzdur AMD WattMan gibi yazılımsal hatalarını düzelteli çok oldu.
Hala olan bir hata A kartında daha fazla olurken B kartındada daha az olan bir hata ve hala çözümü yok çok aza indirildi ama hala var ve sadece watmann hatası için demedim en güncel sürücülerde hata bile oluşabiliyor böyle sorunlara hiç gerek yok kimsenin pc den soğumasını istemem bilen birinin amd GPU alması taraftarıyım

O zaman sizin için NVIDIA daha mantıklı olur.

Attığınız son sistemi alabilirsiniz.

Genellikle AM4 önermem ancak bütçeniz tam ortada AM5 sistemleri çok ucundan kaçırıyorsunuz

O zaman sizin için NVIDIA daha mantıklı olur.

Attığınız son sistemi alabilirsiniz.

Genellikle AM4 önermem ancak bütçeniz tam ortada AM5 sistemleri çok ucundan kaçırıyorsunuz :D
Evet am5 sistem olsa daha guzel olurdu ancak bütçem kurtarmiyor

İlk kere pc alacagim icin pek bilgili değilim muhtemelen karışık bir sekilde çoğu oyunu oynadim

İ 5 14400 f islemcisiyle olan bir hazir sistem bulursanız atabilirsiniz hocam taksit miktarı dediğim sekilde olursa sevinirim

Bu sistem güzel evet arkadaşın dediği gibi uygun

Evet güzel bir sistem fakat benim attigim sistemde 16 GB'lik 4060 Ti ekran karti vardi
Ancak bu sistemde 8 GB'lik ekran karti var

Hocam onu hiç görmedim ben VRAM de önemli o attığınız sistemde çok iyi ama ne oynucağınıza bağlı 2K da oyun istiyorsanız 16 GB VRAM'li versiyonu tercih etmek zorundasınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı