wreksia
Centipat
Onu alsın hocam o zaman.
Hocam Intel mi güvenilir? Bu arada AMD ekran kartıda bence güvenilir değil.
Şakaysa komik. Değilse daha da komik
Onu alsın hocam o zaman.
Hocam Intel mi güvenilir? Bu arada AMD ekran kartıda bence güvenilir değil.
Hocam bu arada 37k üzeri oluyor.Bu asla alınmaz
2K fiyatı üstüne 4060 Ti Ryzen 5 7500F hazır sistem var
Ayrıca Adaptive Sync bir monitör de alınmaz.
Attığım işlemci arkadaşın attığı işlemciden daha düşük fakat güvenilir diye attım ben.
Sinerji'den alırsan kargon en az 5 güne gelebilir
Ve kırık çıkma ihtimali yüksek, Forumdada bunun konuları var.
Örneğin 10 gün bekleyip BMW'ye mi binmek istersin yoksa şuan Tofaş'a mı? Aynı mantık.Sinerji'den alırsan kargon en az 5 güne gelebilir![]()
Hocam sistem Amd. No amd! 7 yıldır kullanıyorum. Çok kötü!Şu sistem ve monitör en iyi seçenek olacaktır. Sinerji'den de sistem alınır. Bütçe artarsa Anakart B650M-K yapılıp öyle alınmalı. Artmazsa olduğu gibi al geç.
AMD ekran kartı güvenilir değil ne demek AMD ekran kartı senin kredi kartı bilgilerini mi çalıyor?
WattMan falan dersen de gülmekten ölürüm herhalde. (!)
Şu sistem ve monitör en iyi seçenek olacaktır. Sinerji'den de sistem alınır. Bütçe artarsa Anakart B650M-K yapılıp öyle alınmalı. Artmazsa olduğu gibi al geç.
AMD ekran kartı güvenilir değil ne demek AMD ekran kartı senin kredi kartı bilgilerini mi çalıyor?
WattMan falan dersen de gülmekten ölürüm herhalde. (!)
Haklısınız hocam.Örneğin 10 gün bekleyip BMW'ye mi binmek istersin yoksa şuan Tofaş'a mı? Aynı mantık.
Hocam sistem AMD. No AMD! 7 yıldır kullanıyorum. Çok kötü!
Hocam 2'sini 7 yıl kullandım. Hepsinin ayrı ayrı :xŞakaysa komik. Değilse daha da komik![]()
Hocam ikisini 7 yıl kullandım. Hepsinin ayrı ayrı: X
Hocam illaki sorunla karşılaşan var ama kargo geldiğinde her şeyi kanıtıyla beraber açarsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kargo geldiğinde video ile açması lazım veya kargocuyu bekletip kırıksa tutanak tutturacak.Sinerji'nin yorumlarını okudum ben daha önce bir şey almadım ona göre yorum yaptım hocam ben.
Haklısınız hocam.
Şakanın cıvığını çıkarmaya gerek yok bence?
AMD'nin eski sistemleri bir zahmet kötü olsun.
Hocam yeni ekran kartına geçtim 2. gün iade ettim. Amd'nin driverlarını artık çaycı amcalar mı yapıyor anlayamıyorum. Para biriktirip 4060 alıcam. Ek: Hocam bu arada ilk 3-4 sene RX 570'de aşırı fazla sorun yaşadım ancak bu 3 yıldır sorunlar minimuma düştü. Galiba bu Amd bitişe yakınken driverları düzeltip yeni ekran kartlarınınkine geçiyor. Bu da çok kötü. Şu yazılım ekibine adam alın nolur.Hocam 7 yıl önceki ekran kartıyla bu senenin ekran kartı aynı mı
Arkadaşın dediği gibi tofaşa binmek mi BMW'ye binmek mi![]()
Hocam yeni ekran kartına geçtim 2. gün iade ettim. AMD'nin driverlarını artık çaycı amcalar mı yapıyor anlayamıyorum. Para biriktirip 4060 alacağım. Ek: Hocam bu arada ilk 3-4 sene RX 570'de aşırı fazla sorun yaşadım ancak bu 3 yıldır sorunlar minimuma düştü. Galiba bu AMD bitişe yakınken driverları düzeltip yeni ekran kartlarınınkine geçiyor. Bu da çok kötü. Şu yazılım ekibine adam alın ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.