NormalVatandas
Hectopat
Daha fazla
@FehmiDogru.js hocam merhaba Tebilon siparişi iptal etti şimdi sipariş edeceğim. İşlemci ve kasayı Amazon'dan alacağım da kasa olarak başka öneriniz var mı? Hepsiburada yarın teslimat varsa güzel olur. Bunları alıyorum sıkıntı var mı acaba? Ekran kartına bakabilir mısınız kutulu mu diye? 1'e kadar cevap verirseniz sevinirim ona göre hemen sipariş edeceğim.
@yusuf7878 @790140 hocalarım sizde bakabilir misiniz, hocamız PSU falan demişti o var mı sepette?
Onun haricinde kasa önerisine ihtiyacım var ve ekran kartına bakabilir mısınız kutulu mu acaba?PSU'yu yapabilirsen bununla değiştir:
@FehmiDogru.js hocam merhaba Tebilon siparişi iptal etti şimdi sipariş edeceğim. İşlemci ve kasayı Amazon'dan alacağım da kasa olarak başka öneriniz var mı? Hepsiburada yarın teslimat varsa güzel olur. Bunları alıyorum sıkıntı var mı acaba? Ekran kartına bakabilir mısınız kutulu mu diye? 1'e kadar cevap verirseniz sevinirim ona göre hemen sipariş edeceğim.
@yusuf7878 @790140 hocalarım sizde bakabilir misiniz, hocamız PSU falan demişti o var mı sepette?
Onun haricinde kasa önerisine ihtiyacım var ve ekran kartına bakabilir mısınız kutulu mu acaba?
Onu aldım tamamdır.Kutu var sanırım. Yusuf hocamın attığı PSU'yu almaya çalış.
bunu aldım tamam diyorsanız sipariş ediyorum.
VENTO VG3400S PSU YOK 4x12CM RGB FAN ATX MESHE - PttAVM
VENTO VG3400S PSU YOK 4x12CM RGB FAN ATX MESHED PANEL 2xUSB2.0/1xUSB3.0 SIYAH GAMING KASA VENTO VG3400S PSU YOK 4x12CM RGB FAN ATX MESHED PANEL 2xUSB2.0/1xUSB3.0 SİYAH GAMING KASA - 2025www.pttavm.com
@yusuf7878 @790140 kusura bakmayın son bir sorum daha olacak PSU olarak bu uygun mu yoksa dediğinizden şaşmayayım mı?Onu aldım tamamdır.
O dediğinide alabilirsin bişey olmaz.Onu aldım tamamdır.
@yusuf7878 @790140 kusura bakmayın son bir sorum daha olacak PSU olarak bu uygun mu yoksa dediğinizden şaşmayayım mı?
Tamamdır hocam hepinize çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur teşekkür ediyorum tekrardan.O dediğinide alabilirsin bişey olmaz.
Tamamdır hocam hepinize çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur teşekkür ediyorum tekrardan.
Sağolun hocam teşekkür ederim. Siparişi oluşturdum.Hayırlı olsun hocam.