30 - 36 bin TL'ye sistem önerisi

Hocam OC kart fehmi hocamın dediğine göre pek bir şey fark etmiyor ve kullanım süremi falan etkilemiyorsa benlik sorun yok.

Hocalarım merhaba bütün her şey elime ulaştı akşam kurulumunu yapacağız. Tek sorum işlemci zaten kutusuz gelecekti biliyorum ama bu paket biraz garip geldi normal değil mi?

Bir tanesi ters çıkmış :D

Hayırlı olsun hocam doğru seçimi yapmışsınız, güzel sistem almışsınız sonunda AMD almaya ikna edebilmişler galiba 😄

Hayırlı olsun tekrardan, montajda falan yardım gerekirse her zaman etiketleyebilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Montaj için izleyin dediğiniz bir video var mı? Arattım ama bilgisayar toplama rehberleri çıkıyor hep.
Hocam açıkçası hiç bunun için bir rehber izlemedim ben, ancak şu tarz videolar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen zamanında izlerken eğlendiğim ve bana da bir şeyler katan bir videoydu kendisi.

@FehmiDogru.js hocam kurulum yapıyoruz Soputucuyu taktık ta bu kabloları birbirine mi bağlamak gerekiyor

Dosya Ekleri

• 17527453427183872236384907303201.jpg
    17527453427183872236384907303201.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 18
Hocam son durum nedir?
Bitirdik hocam tek takıldığımız yer soğutucuyu takarken tellerin mantığını kavramak oldu ona 45 dakika gitti. :D Birşey soracaktım W11 Home key alacağım ama normal mi alayım yoksa anakarta gömülü mü? Bir de Amd Adrenalin ile ekran kartını sistemde etkinleştirdim. Driver Booster ile ana sürücüleri kurduk. Daha yapmam gereken birşey var mı? AMD'nin Geforce Experince gibi bir programı varmış. Nedir o?

Bitirdik hocam tek takıldığımız yer soğutucuyu takarken tellerin mantığını kavramak oldu ona 45 dakika gitti. :D Birşey soracaktım W11 Home key alacağım ama normal mi alayım yoksa anakarta gömülü mü? Bir de Amd Adrenalin ile ekran kartını sistemde etkinleştirdim. Driver Booster ile ana sürücüleri kurduk. Daha yapmam gereken birşey var mı? AMD'nin Geforce Experince gibi bir programı varmış. Nedir o?
@yusuf7878 Ne yapayım sizce?

Bitirdik hocam tek takıldığımız yer soğutucuyu takarken tellerin mantığını kavramak oldu ona 45 dakika gitti. :D bir şey soracaktım W11 Home key alacağım ama normal mi alayım yoksa anakarta gömülü mü? Bir de AMD Adrenalin ile ekran kartını sistemde etkinleştirdim. Driver Booster ile ana sürücüleri kurduk. Daha yapmam gereken bir şey var mı? AMD'nin GeForce Experience gibi bir programı varmış. Nedir o?

@yusuf7878 ne yapayım sizce?

Adrenaline GeForce Experience'in karşılığı zaten, anakarta gömülü key alırsanız kafanız daha rahat olur. Neden Driver Booster ile kurdunuz ne gerek vardı? Driver Booster iyi bir program değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı