30 - 36 bin TL'ye sistem önerisi

Hocam hepsini aynı yerden almanızı önermem normalde, Akakçe'den bakıp daha ucuza alabilirsiniz ancak bu şekilde de iyi olmuş, hayırlı olsun.

Hocalarım merhaba ekran kartı elime ulaştı. Üzerinde Overclock olduğu yazıyor. Anlamını biliyorum ama yine de sormak istedim. Ömrünü kısaltır mı veya zararı olur mu?

Dosya Ekleri

• 17525904560389199196738860096550.jpg
    17525904560389199196738860096550.jpg
    206,5 KB · Görüntüleme: 20
Hocalarım merhaba ekran kartı elime ulaştı. Üzerinde Overclock olduğu yazıyor. Anlamını biliyorum ama yine de sormak istedim. Ömrünü kısaltır mı veya zararı olur mu?
Hayır bir şey olmaz.

Hayır bir şey olmaz.
Bu model direkt Overclock mu? Şahsen eğer performansımı bir yerden sonra etkilemezse ve aynı uzun ömürlü olursa yeterli hocam.

@yusuf7878 @FehmiDogru.js Hocalarım Overclock ekran kartı için daha yüksek waltlık veya daha üst bir soğutucu falan almam gerekir mi yoksa bunlar yeterli mi diyorsunuz. Ayrıca pcyi kurduktan sonra bir ayar daha yapmalı mıyım?

Son düzenleme:
Bu model direkt Overclock mu? Şahsen eğer performansımı bir yerden sonra etkilemezse ve aynı uzun ömürlü olursa yeterli hocam.

@yusuf7878 @FehmiDogru.js Hocalarım Overclock ekran kartı için daha yüksek waltlık veya daha üst bir soğutucu falan almam gerekir mi yoksa bunlar yeterli mi diyorsunuz. Ayrıca pcyi kurduktan sonra bir ayar daha yapmalı mıyım?
Şimdi gördüm hocam. Hayır gerekmez. Kullanabilirsiniz.

Overclock dediği zaten genelde 50 MHz civarı fark oluyor hiçbir belirgin farkı olmaz yani. Kafana takmana gerek yok :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı