NormalVatandas
Hectopat
Daha fazla
Yok hocam stokların biteceğini sanmıyorum. Ayrıca işlemci için zaten ayrı bir fan önerdim, stok fanı için ekstra para ödemeye gerek yok.@FehmiDogru.js Hocam iptal değerlendiriliyor. Stok bitme durumu olmaz değil mi? Bir de işlemciyi kutusuz değilde fanlı kutusuz alayım mı?
Attıklarınız ucuz olma sebebi nedir? Biraz ucuz gibi geldiYok hocam stokların biteceğini sanmıyorum. Ayrıca işlemci için zaten ayrı bir fan önerdim, stok fanı için ekstra para ödemeye gerek yok.
Olması gerekenden pahalı aslında, daha da ucuz olması gerekirdi ancak maalesef değiller, gayet ideal fiyatlar günümüz için.Biraz ucuz gibi geldi.
Anladım hocam verdiğiniz link dışında onun yerine bunu al dediğiniz birşey yok değil mi? GamingMar ve n11 biraz sorunlu geldi onlardan sorun olmaz değil mi?Olması gerekenden pahalı aslında, daha da ucuz olması gerekirdi ancak maalesef değiller, gayet ideal fiyatlar günümüz için.
Gamemar* ve N11 sorun çıkarmaz, alabilirsin. N11'den daha önce çok alışverişim oldu.Anladım hocam verdiğiniz link dışında onun yerine bunu al dediğiniz bir şey yok değil mi? GamingMar ve n11 biraz sorunlu geldi onlardan sorun olmaz değil mi?
Çok paniğim farkındayım ama ekran kartına falan daha önce puan veren olmamış ondan ve kutusuz işlemciden falan sorun çıkmaz değil mi?Gamemar* ve N11 sorun çıkarmaz, alabilirsin. N11'den daha önce çok alışverişim oldu.
Ekran kartını başka yerden de alabilirsin, ayrıca tray (kutusuz) işlemci sorun çıkarmaz.Çok paniğim farkındayım ama ekran kartına falan daha önce puan veren olmamış ondan ve kutusuz işlemciden falan sorun çıkmaz değil mi?
Anladım hocam tekrardan herkese teşekkürler emekleri için. PSU'dan falan da eminseniz sipariş edeceğim iptal sağlandığı zaman.Ekran kartını başka yerden de alabilirsin, ayrıca tray (kutusuz) işlemci sorun çıkarmaz.
Hocam monitör çözünürlüğü darboğazı etkileyen bir faktör. Eğer çözünürlük yüksek olursa ekran kartına daha fazla yük bineceği için işlemciye düşen pay azalır ve darboğazı da azaltır bu şekilde.
Zaten darboğaz monitörle ilgili değil çözünürlükle ilgili olur hocam. Ama siz direkt çözünürlüğü kastetmişsiniz sanırsam. Darboğaz işlemcinin ekran kartına yetmeme duru mudur? Ve yüksek çözünürlüklerde ekran kartı daha çok çalışacağından dolayı işlemci rahatlar yani yüksek çözünürlüklerde darboğaz azalır.