Teşekkür ederim bu ay ki paramla ancak bu kadardiğer SSD gibi şeyleri sonraki ay alacağım. Tanıdıklardan da onay alırsam bunu alacağım. Teşekkür ederim yardımlarınz için.
Rica ederim hocam, monitör için de yardımcı olabilirim.
Teşekkür ederim bu ay ki paramla ancak bu kadardiğer SSD gibi şeyleri sonraki ay alacağım. Tanıdıklardan da onay alırsam bunu alacağım. Teşekkür ederim yardımlarınz için.
Monitör sonraki ay alınca ilk olarak size yazacağım hocam aklımda.Rica ederim hocam, monitör için de yardımcı olabilirim.
Monitör sonraki ay alınca ilk olarak size yazacağım hocam aklımda.
@790140 hocam şu an satın alıyorum. SSD ve soğutucuyu sonraki ay alacağım. Doğru sepet değil mi?Eki Görüntüle 2531840
Bekliyorum ondan sonra sipariş edeceğim.Bana bir problem yok gibi geldi. @FehmiDogru.js @Aytemiz hocalarım kontrol edebilir misiniz?
Fehmi hocamız tamam diyor sanırım öyleyse sipariş ediyorum hocam.Bekliyorum ondan sonra sipariş edeceğim.
Bekliyorum ondan sonra sipariş edeceğim.
Fehmi hocamız tamam diyor sanırım öyleyse sipariş ediyorum hocam.
Teşekkür ederim hocam. Diğer hocamız SSD için çoğaltıcı falan demişti pek anlamadım. Sonraki ay diğer şeyleri alırken açarım tekrar konuyu. Teşekkür ederim tekrardan.Fehmi hocam tamam diyorsa bir sıkıntı yoktur, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam. Diğer hocamız SSD için çoğaltıcı falan demişti pek anlamadım. Sonraki ay diğer şeyleri alırken açarım tekrar konuyu. Teşekkür ederim tekrardan.
Müsait olunca yazın hocam sorun yok.Anakartta 1 slot var. Şu an yazamıyorum kusura bakmayın.
Hocam biraz bekleyin daha konuya bakmadım, işim var diye emoji attım mesajı gördüğümü anlayın diye @790140Monitör sonraki ay alınca ilk olarak size yazacağım hocam aklımda.
@790140 Hocam şuan satın alıyorum. SSD ve Soğutucuyu sonraki ay alacağım. Doğru sepet değil mi?Eki Görüntüle 2531840
Teşekkür ederim hocam. Diğer hocamız SSD için çoğaltıcı falan demişti pek anlamadım. Sonraki ay diğer şeyleri alırken açarım tekrar konuyu. Teşekkür ederim tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.