30-40 bin TL PC toplama

Bütçe
30-40

amumu53

Picopat
Daha fazla  
PC'ler hakkında hiç bilgim yok, birinin yardımı olmadan alamam, yeni yıl gelmeden almam gerek, ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bilgisayardan anlamıyorum ve daha önce masaüstü sistem kullanmadım.
Bu yüzden almışken tam almak ve sonradan uğraşmak istemiyorum uzun süre.
Arkadaşın attığı sistemi ya da bu sistemi düşünebilirsin.
Sonradan uğraşmak istemiyorsan 2x16 Lexar RAM, 1 TB Kingston Renegade seçebilirsin.
Kasa gerekli buluyorsanı FSP seçebilirsiniz fakat böyle yaparsanız da 40k olur bilginize.
AMD'ye karşı önyargılarınız varsa da 4070s F/P sistem çıkmasını bekleyin bence yıl sonuna kadar. Ben de kararsızım bu yüzden

Hocam performans açısından şüphem yokda AMD ekran kartı korkutuyo .12-15 ay fln kullandıktan sonra bozuluyo diye biliyorum
Çoğu asılsız veya eskide kalmış iddialar onlar. 6000 ve 7000 serisinde bitti o sorunlar :)

Hocam 7800 XT çok iyi tüm oyunları 2K da en yüksek ayarlarda kasmadan oynatır merak etmeyin RAM'i 32 yapın ve SSD'yi 1 TB yapıp alın 4070 Super sistem beklemeyin bence hocam gün geçtikçe ekonomi pahalılaşıyor yeni yılda daha çok zam olacak diyorlar bu sistem sizi 4 yıl 2 k da orta ayarlarda high ayarlarda ve 8 yıl falan da 1080p götürür medium falan merak etmeyin.

Hocam performans açısından şüphem yok da AMD ekran kartı korkutuyor. 12-15 ay falan kullandıktan sonra bozuluyor diye biliyorum.

Hocam şu NVIDIA fanatiklerine inanmayın artık yahu.

Hocam 7800 XT çok iyi tüm oyunları 2K da en yüksek ayarlarda kasmadan oynatır merak etmeyin RAM'i 32 yapın ve SSD'yi 1 TB yapıp alın 4070 Super sistem beklemeyin bence hocam gün geçtikçe ekonomi pahalılaşıyor yeni yılda daha çok zam olacak diyorlar bu sistem sizi 4 yıl 2 k da orta ayarlarda high ayarlarda ve 8 yıl falan da 1080p götürür medium falan merak etmeyin.

Hocam şu NVIDIA fanatiklerine inanmayın artık ya

Hocam şu NVIDIA fanatiklerine inanmayın artık yahu.
Sizin onerebileceginiz bı site ve sistem varmı nereye güvenerek alabilirim kazıklanmadan alırım sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı