30-40 bin TL'ye dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
Kırk Bin Türk Lirası

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. öncelikle üniversiteye başlayacağım ve Unity'den oyun filan yapmam gerekiyor. iste ekran kartı sağlam olan Unity'den rahatlıkla oyun yapabileceğim bir dizüstü istiyorum. teşekkürler.
Bütçem: 30.000-40.000 daha üstüne bütçem el vermiyor.

@484334 hocam önerdiğiniz HP Victus 16-R1057NT 9J260EA modeli yerine linkte attığım modeli yarın almayı düşünüyorum. 350TL daha pahalı ancak Windows ile geliyor. Mantıklı mı? Ayrıca forumu çok bilmediğim için mesaj olarak ya da profilinize yazamıyorum, o yüzden alakalı bir konuya yazayım dedim.

@484334 hocam önerdiğiniz HP Victus 16-R1057NT 9J260EA modeli yerine linkte attığım modeli yarın almayı düşünüyorum. 350TL daha pahalı ancak Windows ile geliyor. Mantıklı mı? Ayrıca forumu çok bilmediğim için mesaj olarak ya da profilinize yazamıyorum, o yüzden alakalı bir konuya yazayım dedim.

Eğer W11 sizin için önemliyse alabilirsiniz hocam.

@AhmetBerkayy hocam kusura bakma konunun altında farklı bir şey tartıştık ama zaten @484334 hocam sana bir link atmış. Büyük ihtimalle o bütçeye alınabilecek en iyi cihazlardandır. 40bin liranın üstündeyse de bir bildiği vardır zira Unity'den oyun yapacakmışsın, ben üst düzey renderdan anlamam ama o ihtiyacını karşılayacak bir model tavsiye etmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı