30 40bin TL arası Rust oynatcak hazır sistem önerisi

doxe17

Yoctopat
Daha fazla  
Rust+CS 2 oynatcak sistem farklı oyunlarda oynayacağım ama genellikle bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust+CS 2 oynatcak sistem farklı oyunlarda oynayacağım ama genellikle bunlar.

Kazık. Alınmaz asla. 7800XTli sistemler var bu fiyata. Biraz daha ekleyip Ryzen 7 7800x3D RX 7700 XTli sistem bile alinir.

Anakartı B650M S2H yaparak alabilirsin. Ekran kartını 7700XT'ye düşürüp fiyat avantajı da elde edebilirsin. 7700XT yeterli zaten, 7800XT ise biraz show ancak güçlü kart, 5-6 sene tık demez götürür.

Anakartı B650M S2H yaparak alabilirsin. Ekran kartını 7700XT'ye düşürüp fiyat avantajı da elde edebilirsin. 7700XT yeterli zaten, 7800XT ise biraz show ancak güçlü kart, 5-6 sene tık demez götürür.

S2H anakart Secure Boot ve soket yakma sorunlu. Alinmaz bu sistem. Fiyatı da fazla.

Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.

Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.

Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.

@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.

@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.

Son düzenleme:

Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.

Fan eklemen gerek o sistemlere, işlemciler fansız tray. MSI anakartlarda expo xmp sorunu çıkıyor, güncellenmesi gerekir. Ayrıca Sapphire en çok driver hatalarının alındığı marka.

@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.

@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.
İstediğiniz kadar gülebilirsiniz. 5 yıllık sorunu hala var gösteriyorsunuz. Çözümü çoktan yapıldı bahsettiklerinizin. Devam ediyor olsaydı pc kullanıcılarının %20si yıkardı gigabyte'ı.

Fan eklemen gerek o sistemlere, işlemciler fansız tray. MSI anakartlarda EXPO XMP sorunu çıkıyor, güncellenmesi gerekir. Ayrıca Sapphire en çok driver hatalarının alındığı marka.

Isınan islemci degil o kadar 700-1000TL'lik bir sivi sogutma ile cozulur. Islemci zaten 6000MHz destekliyor EXPO yapmaya gerek yok. Gigabyte'nin yazilimida mukemmel degil.

İstediğiniz kadar gülebilirsiniz. 5 yıllık sorunu hala var gösteriyorsunuz. Çözümü çoktan yapıldı bahsettiklerinizin. Devam ediyor olsaydı PC kullanıcılarının %20'si yıkardı Gigabyte'ı.

Sorun B650 S2H modelde var sadece? Halada devam ediyor zaten. Genel yorumlara bakarsaniz o anakartin sorunlarinin hala devam ettigini ve onerilmedigini gorursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı