Rust+CS 2 oynatcak sistem farklı oyunlarda oynayacağım ama genellikle bunlar.
Rust+CS 2 oynatcak sistem farklı oyunlarda oynayacağım ama genellikle bunlar.
![]()
KUARK-DRAGON MD / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-DRAGON MD / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anakartı B650M S2H yaparak alabilirsin. Ekran kartını 7700XT'ye düşürüp fiyat avantajı da elde edebilirsin. 7700XT yeterli zaten, 7800XT ise biraz show ancak güçlü kart, 5-6 sene tık demez götürür.
Öyle bir sorunu yok, ben kullanıyorum.S2H anakart Secure Boot ve soket yakma sorunlu. Alinmaz bu sistem. Fiyatı da fazla.
Hem B450 hem B650, iki kartta da yok hatta.Öyle bir sorunu yok, ben kullanıyorum.
Fan eklemen gerek o sistemlere, işlemciler fansız tray. MSI anakartlarda expo xmp sorunu çıkıyor, güncellenmesi gerekir. Ayrıca Sapphire en çok driver hatalarının alındığı marka.Elektronik: Gigabyte B650M S2H 3499 TL
En ucuz AM5 b chipsetli anakart. Sık sık onerirken 3800-3900 bandindan bu fiyata dusmus. Tabii siradan orta seviye b chipsetli gibi ek slotlari yok ama yukseltme icin B chipsetli olmasi ise yarayabilir...www.technopat.net
Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.
Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.
Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.
İstediğiniz kadar gülebilirsiniz. 5 yıllık sorunu hala var gösteriyorsunuz. Çözümü çoktan yapıldı bahsettiklerinizin. Devam ediyor olsaydı pc kullanıcılarının %20si yıkardı gigabyte'ı.Elektronik: Gigabyte B650M S2H 3499 TL
En ucuz AM5 b chipsetli anakart. Sık sık onerirken 3800-3900 bandindan bu fiyata dusmus. Tabii siradan orta seviye b chipsetli gibi ek slotlari yok ama yukseltme icin B chipsetli olmasi ise yarayabilir...www.technopat.net
Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.
Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.
Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.
@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.
@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.
Fan eklemen gerek o sistemlere, işlemciler fansız tray. MSI anakartlarda EXPO XMP sorunu çıkıyor, güncellenmesi gerekir. Ayrıca Sapphire en çok driver hatalarının alındığı marka.
İstediğiniz kadar gülebilirsiniz. 5 yıllık sorunu hala var gösteriyorsunuz. Çözümü çoktan yapıldı bahsettiklerinizin. Devam ediyor olsaydı PC kullanıcılarının %20'si yıkardı Gigabyte'ı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.