30 40bin TL arası Rust oynatcak hazır sistem önerisi

Isınan islemci degil o kadar 700-1000TL'lik bir sivi sogutma ile cozulur. Islemci zaten 6000MHz destekliyor EXPO yapmaya gerek yok. Gigabyte'nin yazilimida mukemmel degil.
Ben gigabyte savunucusu değilim. Olana var derim olmayan yok. Manipülasyona gerek yok. EXPO yapmaya gerek yok diye bir şey yok. Saçmalamayın lütfen.

Ben Gigabyte savunucusu değilim. Olana var derim olmayan yok. Manipülasyona gerek yok. EXPO yapmaya gerek yok diye bir şey yok. Saçmalamayın lütfen.

Bende bir anakartin sorununu soyluyorum. Attigimiz sistemlerin hicbiri mukemmel degil zaten hepsinde bi taraftan falso var. Ama ekstra para vermeye gerek yok. Arada 3-4K gibi ciddi bir fark var cunku. Kalite farkida yok.

Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.

Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.

Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.

@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.

@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.

Attığınız ikinci sistem gayet iyi b serisi bir anakarta yükseltme yapması için 600 TL fark yetiyor. Sonradan uğraşmam derse AK400 de ekler.

Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.

Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.

Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.

@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.

@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.

Anakart: b650m-r
Ram: lexar ares 6400 mhz cl32
Ssd: lexar nm790
Psu: 700 watt

Bunu böyle almak daha iyi değil mi?

Anakartı B650M S2H yaparak alabilirsin. Ekran kartını 7700XT'ye düşürüp fiyat avantajı da elde edebilirsin. 7700XT yeterli zaten, 7800XT ise biraz show ancak güçlü kart, 5-6 sene tık demez götürür.
Amd ekran kartina bulasilmaz fazla para ver nvdia al ilerde pisman olursun

AMD ekran kartina bulasilmaz fazla para ver NVIDIA al ileride pişman olursun.

NVIDIA 4070 Super ile itibaren baslar. 7800XT'ye kadar AMD cok daha iyi ve mantikli. 4060Ti fiyatina 4070 Super performansi verebilen bir karttan bahsediyoruz. 10 sene öncesinde evet sorunluydu ama 6000 serisi ile sorunlar bitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı