30.700TL'ye R5 7500F & RTX4060 sistem nasıldır?

Marka takıntım olduğunu düşünmenizi istemem, ama bilmediğim deneyeni ve yorumlayani pek sık görmediğim markalar hakkinda biyle ön yargılarım var doğrudur. Malum zenginde sayılmam kendim satın alıp deneyemiyorumda. E bu durumda markanın global reklam verip kendisini tanıtması icap ediyor buna göre değerlendiriyorum. Yanlış bir tarafı olsugunu da düşünmüyorum.

Yanlış anlamayında hangi markanın ekran kartını reklam olarak sunduğunu gördünüz?
Sadece markadan dolayı ön yargılı yaklaşılmamalı hiçbir ürüne.

Ayrıca önerdiğim üründe asus ekran kartı kullanılıyor marka olucaksa

Hayır vermiyorlar. Uygun falan değil attığın sistem. Hatta rezalet.

Konudaki sistemde kazık tamamen. Özelleştirmeyi rastgele yapınca abuk subuk fiyatlar çıkabiliyor böyle.

Bunu 2x8 yapmanın yolu var mıdır? 2x16 1000 TL fark koyuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci bence on numara.

Ekran kartı konusunda 8 GB VRAM bana az görünüyor gününüz koşullarında(ama bütçeniz gereği böyle düşünmüş olabilirsiniz).

Anakart konusunda ben aynı markanin AM4 soketli B450M K modelini kullanıyorum 7 senedir hiçbir eksisini görmedim.

Sadece 600watt PSU yerine 700 watt kullanabilirsiniz, muhtemelen 600 watt yeter ama her ihtimale karşı 650-700watt PSU sistemi rahat doyurmak için daha isabetli olur.

RAM ve SSD ise gerek okuma-yazma hızları tercihiniz gerekse bütçe olarak biraz size kalm

Hayır vermiyorlar. Uygun falan değil attığın sistem. Hatta rezalet.

Konudaki sistemde kazık tamamen. Özelleştirmeyi rastgele yapınca abuk subuk fiyatlar çıkabiliyor böyle.

Ben sizin attığınız öneri olan sisteminizi mantıklı bulmuyorum çünkü 31000 TL'ye tek kanal RAM AMD ekran kartı ve 512 GB SSD'yi doğru bulmuyorum açıkçası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı