30 bin TL 125CC motor önerisi

İkinci elde bir diğer önerebileceğim motor Bajaj Pulsar NS 150. Ancak 150 200KM aralıksız yol yaptığında yarım saat ile 1 saat motoru soğutman gerekiyor. Uzun yolda sıkıntı çıkarıyor. İkinci el piyasası 25-35K düzgün bir şey bulursan alınabilir.
mondial rx1 evo nasil acaba cok hoşuma gitti 40.000 tl ve kışın fiyatlar ne kadar alta çeker sizce

İkinci elde bir diğer önerebileceğim motor Bajaj Pulsar NS 150. Ancak 150 200KM aralıksız yol yaptığında yarım saat ile 1 saat motoru soğutman gerekiyor. Uzun yolda sıkıntı çıkarıyor. İkinci el piyasası 25-35K düzgün bir şey bulursan alınabilir.
çünkü 150 cc alamıyorum a1 ehliyet sonra motoru satip araba alicam

bence 40.000 tl ye pulsarns125 Mondial 125 drift L den daha iyidir o fiiyata uygun ama sorun şu 5 6 içinde fiyatlara nolcauk :S
Mondial 125 Drift L de iyi motor. Ancak bu tarz motorlarda uzun yolda dediğim gibi ısınma problemi oluyor ancak uzun yol yapmayacaksanız bu motorda sizi fazlasıyla tatmin eder. Sıfır fiyatı 39bin TL olarak gözüküyor. Bütçeniz çıkarsa bu motor size uygundur.

Mondial 125 Drift L de iyi motor. Ancak bu tarz motorlarda uzun yolda dediğim gibi ısınma problemi oluyor ancak uzun yol yapmayacaksanız bu motorda sizi fazlasıyla tatmin eder. Sıfır fiyatı 39bin TL olarak gözüküyor. Bütçeniz çıkarsa bu motor size uygundur.
uzun yol düşünmüyorum çünkü okul olucak fazla zamanim olmucak

fakat driftL mi rx1 evo mu daha mantikli

uzun yol düşünmüyorum çünkü okul olucak fazla zamanim olmucak

fakat driftL mi rx1 evo mu daha mantikli
Kusura bakma biraz geç gördüm, sıfır alacak maddiyatın varsa drift L derim. İkinci el neticede şans işi bugün sağlam 1000km sonra sorun çıkartabilir. Ancak sıfırda öyle bile olsa bir garantisi mevcuttur belli bir km ye kadar.

Kusura bakma biraz geç gördüm, sıfır alacak maddiyatın varsa drift L derim. İkinci el neticede şans işi bugün sağlam 1000km sonra sorun çıkartabilir. Ancak sıfırda öyle bile olsa bir garantisi mevcuttur belli bir km ye kadar.
peki mh drift ler nasil en kötü 20.000 e felan alsam

Mondial RX1 EVO nasıl acaba cok hoşuma gitti 40.000 TL ve kışın fiyatlar ne kadar alta çeker sizce
Kışın fiyatlar düşmez hatta zamlanır. Kışın sezonun kapalı olması fiyatların düşmesi için bir neden değil. Ayrıca ocak veya şubatta alacaksanız motoru 4-5 ay öncesinden konu açmanız mantıklı değil. Şimdi bile her gün fiyatlar değişirken 4-5 ay sonrası için öneri vermemiz imkansız. Gelelim RX1 EVO'ya. Motorun kasası 125 CC motor için bayağı ağır ve çekişi düşük bir motor. Şahsen tercih etmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı