Her şey dahil derken monitör, klavye, mouse, kulaklık falan da dahil mi?Merhaba, 30 bin bütçem var, her şey dahil bir masaüstü PC toplamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kasa olarak bunu öneriyorum. BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bütçe biraz artarsa diğer arkadaşta ekipmanda yardımcı olsun.
Dostum hani bütçe artarsa yazmışım ya orda.30 bütçe için 25'lik kasa pahalı gibi mönitorde düzgün 5K ya yakın klavye kulaklık farea bütçe kalmıyor.
Kasa olarak bunu öneriyorum. BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bütçe biraz artarsa diğer arkadaşta ekipmanda yardımcı olsun.
Sistemde darboğaz falan yok 5600 7700XT'ye ucu ucuna yetiyor. Şu yanlışı düzeltin artık. Çok fazla insanda gördüm 5600 7700XT kombinasyonunu çoğu rahatsız olunmayacak seviyede olduğunu söyledi darboğazın. Yok denecek seviyede.Ve de sistemde darboğaz var 5600 7700XT'ye yetmez.
Her şey dahil derken monitör, klavye, mouse, kulaklık falan da dahil mi?
3 bin zorlarsanız yeterli. 4K monitör 4K da diğerleri.Evet hocam her şey dahil bütçeyi biraz zorlayabilirim ama (2-3bin)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.