30 bin TL laptop önerisi

Starfist

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben oyun oynamak için laptop almak istiyorum. 30k bütçem var hangi laptopları önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bunları gördüm, sizce nasıllar;

Merhaba ben oyun oynamak için laptop almak istiyorum. 30k bütçem var hangi laptopları önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Reis üstteki 3050'yi direk geç, alttaki de ne kadar güzel dursa da ekran kartı 45W yani iş yapmaz. Arkadaşın attığı güzel ama RAM takviyesi yapmanız gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Lenovo alınmaz MSI alacaksan eğer işlemcisi Intel olanı almanı tavsiye ederim.

Reis ben aralık ayında MSI Thin 15 aldım sağlam makine aşırı güzel sonuna kadar da arkasındayım aldığımın. Sana da öneririm her türlü oyunu açar reis sormak istediğin varsa sorabilirsin.

O kadar para verip 3050 almak katliam gibi. Üstüne 45W ve 4 GB versiyonu. Her oyunu bırak RDR bile açmakta zorlanır bu.

O kadar para verip 3050 almak katliam gibi. Üstüne 45W ve 4 GB versiyonu. Her oyunu bırak RDR bile açmakta zorlanır bu.

Reis vallahi açık konuşayım sana RDR 2 de oynadım TLOU da oynadım ikisinde de performansı gayet iyiydi. Bu modelden memnunum hani öneririm ama dediğin gibi 45W ve 4 GB konusunda daha iyi kriterlere sahip olmak isteniyorsa eğer MSI Katana serisi de alınabilir.

İkisi de alınmaz.

Reis söylediğin modelde 8 GB RAM var fazladan 1K verip yükseltirsen 16 anca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı