30 bin TL laptop önerisi

Reis vallahi açık konuşayım sana RDR 2 de oynadım TLOU da oynadım ikisinde de performansı gayet iyiydi. Bu modelden memnunum hani öneririm ama dediğin gibi 45W ve 4 GB konusunda daha iyi kriterlere sahip olmak isteniyorsa eğer MSI Katana serisi de alınabilir.

Reis söylediğin modelde 8 GB RAM var fazladan 1K verip yükseltirsen 16 anca.
Yükseltince ne oluyor? 31K ya geliyor. En azından kötü bir model almamış oluyor.

Yükseltince ne oluyor? 31k ya geliyor. En azından kötü bir model almamış oluyor.

Kral ben sana şöyle özetleyeyim soğutma ilkelerine özellikle dikkat eden birisiyim ama ona rağmen oyunlarda örneğin Last of Us oynarken 2-3 saate yakın oynadım ekran kartı Max 75 dereceyi görmüştür. Gayet memnunum kişisel olarak. Senin görüşüne de saygı gösteririm elbet ama önemli olan üründen çok kişinin memnuniyetidir reis.

Tek bildiğin markalar MSI, ASUS falan mı?

Ne alaka dostum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral ben sana şöyle özetleyeyim soğutma ilkelerine özellikle dikkat eden birisiyim ama ona rağmen oyunlarda örneğin Last of Us oynarken 2-3 saate yakın oynadım ekran kartı Max 75 dereceyi görmüştür gayet memnunum kişisel olarak senin görüşünede saygı gösteririm elbet ama önemli olan üründen çok kişinin memnuniyetidir reis

Ne alaka dostum?

45W ekran kartını ben üfleyerek de soğuturum orası dert değil ama en ufak R23 işlemci testinde ve FurMark testinde 45W ekran kartına rağmen o ekran kartı ile işlemci ısınacak.

Kral ben sana şöyle özetleyeyim soğutma ilkelerine özellikle dikkat eden birisiyim ama ona rağmen oyunlarda örneğin last of us oynarken 2-3 saate yakın oynadım ekran kartı max 75 dereceyi görmüştür gayet memnunum kişisel olarak senin görüşünede saygı gösteririm elbet ama önemli olan üründen çok kişinin memnuniyetidir reis
Ekran kartın 45w olduğu için bilgisayarın bu kadar ısınmıyor. Adamın attığı kart 140w güç çekiyor, tabi ki daha fazla ısınacak.

Ekran kartın 45W olduğu için bilgisayarın bu kadar ısınmıyor. Adamın attığı kart 140W güç çekiyor, tabii ki daha fazla ısınacak.

Tamam kanka aradaki tek fark onun çift fanı var ama çektiği güç fazla bu yüzden soğutma sistemi zar zor dengeleniyor ama benim attıgımda tek fan var 45W güç çekiyor ve gayet yeterli oluyor tek fan bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı